banner488

Erdem, CHP’li vekilleri kınadı

CHP Aydın Milletvekili M.Lütfi Baydar’ın, İncirliova köylerindeki ziyaretleri esnasında Ak Parti’ye oy veren vatandaşları ‘enayi’ olarak nitelendirmesinin yankıları sürüyor.

Erdem, CHP’li vekilleri kınadı
banner496

Milletvekili Baydar’ı Ak Partili seçmen hakkında sarfettiği ‘enayi’ nitelendirmesinden ötürü kınayan Ak Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, yazılı bir basın açıklaması yayımladı.

Milletvekili Erdem basın bildirisinde şu sözlere yer verdi;

“CHP Milletvekili Sn.M.Lütfi Baydar, İncirliova İlçemizin köylerine yaptığı ziyaret esnasında AK Parti’ye oy veren vatandaşlarımızı ‘enayi…’ olarak nitelendirmiştir. Bu nitelendirmeden dolayı kendisini kınıyorum.

Daha önce de CHP yöneticileri Ak Parti’ye oy veren vatandaşlarımızı ‘Bidon kafalılar…’ olarak nitelendirmiş, aynı dönemlerde bir manken de ‘Çobanın oyu ile benim oyum nasıl eşit olabilir?’ diyerek vatandaşlarımızı aşağılamıştı.

Tüm bunlar CHP zihniyetinin tipik tezahürleridir.

Cumhursuz Cumhuriyet Halk Partisi, Cumhur’u yani halkı hakir görürken bu partinin “Profesör” unvanlı milletvekili de ‘enayi…’ olarak nitelendirerek iç dünyasını dışa vurmuştur.

Demokrasiyi özümsemeyen halkın demokratik tercihlerine saygı duymayan zihniyete Sn.Demirel’in hediyesi olan Sn.M.Lütfi Baydar CHP’ye gayet hızlı adapte olmuş gözüküyor…

Yine CHP Aydın Milletvekillerinden Sn. Osman AYDIN, ‘Eskiden darbeler olurdu iktidar değişirdi’ sözleriyle demokrasi anlayışını ortaya koymuş ve darbe özlemini dile getirmiştir.

CHP’nin “ulusalcılık” adı altında demokrasiden ve halktan her geçen gün biraz daha uzaklaştığını görmekten üzüntü duymaktayız. Bu kinci ve halkı aşağılayan düşünce yapısına gereken ders bundan önce olduğu gibi bundan sonra da vatandaşlarımız tarafından sandıklarda verilecektir.

CHP, AK Parti veya diğer siyasi partilere oy veren vatandaşlarımızın tamamı bizim için değerlidir. Hepsinin sandıkta verdiği karara, demokratik tercihlerine demokrasiye olan inancımız gereği saygı duymaktayız. Umuyoruz yakın gelecekte ülkemizdeki tüm siyasi parti ve görüşler de aynı ilkeyi özümser ve demokrasinin ne anlama geldiğini görebilirler.”


Güncelleme Tarihi: 25 Mart 2013, 01:05

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472