banner488

Doğan; “Belediye’yi Ak Parti’ye kazandıralım”

47. Danışma Toplantısı’nda konuşan Doğan, “Halkçıyız diyenlerin halkı ne kadar düşündüğü ortada” dedi.

banner496

Ak Parti İlçe Teşkilatı’nın 47. Danışma Toplantısı’nda konuşan Ak Parti Çine İlçe Başkan Yardımcısı Muhammet Doğan, Çine Belediyesi için ağır sözler sarf etti.

“Film Belediye’de imiş”

“Toplantı salonumuz ile ilgili üyelerimiz üst katın boş olduğunu ve neden tahsis edilmediğini sordular” diyerek sözlerine başlayan Doğan, “Bizler daha büyük bir salonda sizlerle bir arada olmak isterdik. Fakat Belediye yönetimi yukarısı için orada sadece film ve tiyatro oynanacağını ifade ettiler. Onların vicdanına bırakıyoruz” dedi.

Bu esnada Muhammet Doğan’ın bu sözlerine müdahale eden Ak Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem gülümseyerek “Film Belediye’de imiş” şeklinde espri yaptı.

“Vatandaşı sevmek Çine’nin önünü kapatmak değildir”

Konuşmasında sevmenin mecazi bir kavram olmadığını belirten Doğan, “Vatandaşı sevmek, vatandaşa asbestli borularda su içirmek değildir. Vatandaşı sevmek yeni imar uygulamasında 3 kat ve 4 kata izin verip Çine’nin önünü kapatmak değildir. Biz yeni imar uygulamasında imara açılan yerlerin daha geniş caddelerde, halkın daha iyi yaşayabileceği bir yerde 7-8 kat binaya kadar izin verilmesini isterdik. Ama ne yazık ki 3-4 kat vererek Çine’nin önünün engellendiğini düşünüyoruz.” şeklinde konuştu.

“Halkçı olsalardı o su kaynaklarını Belediye’ye alırlardı”

Konuşmasında Belediye’ye yoğun eleştiriler yönelten Doğan, “Bir Belediye Başkanı, Belediye’ye gelir getirecek bir işletmeye sahipse, genel su kaynaklarını elbette kendi Belediyesi’ne ait işletmenin bünyesine alması gerekir. Ama ne yazık ki belediye işletmesine alması gereken su kaynaklarını kendi şirketlerine aldılar. Halkçıyız deyip halkın içine çıkan insanların halkı ne kadar düşündükleri ortadadır. Eğer halkçı olsalardı o su kaynaklarını belediyeye alırlardı. Çine Belediyesi ve Çine daha çok zenginleşirdi.” dedi.

“Belediye’yi kazandığımızda asbestli su borularını değiştireceğiz”

Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer’in asbestli borularda su verilmekte olduğunu söylediğini belirten Doğan, “Yaklaşık 6.5 km. su irsaliye hattının değişebilmesi için 3 milyon Tl’ ye ihtiyaç var. Evet bu büyük bir para. Ama Ak Parti iktidarına göre çok küçük bir para. İşte yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. Biz Belediye’yi kazandığımızda asbestli su borularını değiştireceğiz.” şeklinde konuştu.

“İlçemize ve 29 köyümüze Madran suyu içirteceğiz”

Ak Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem’in de gerçekleşmesi için girişimlerde bulunduğu Gürlen Çayı projesi hakkında da konuşan Doğan, “Gürlen Çayı projesi ile ilçemize ve 29 köyümüze Madran suyu içirteceğiz. “ dedi.

“Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na teşekkür ediyorum”

“Belediye Başkanımız biz pazaryeri yaptık diyor. Allah razı olsun, güzel bir yatırım.” diyen Doğan, “Kendilerinden şunu beklerdik. Hani tabelalara yazmışlar ya. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı İl Bank AŞ. tarafından 1 milyon 50 bin Tl tutarında verilen bir para var. Kendileri ağızlarından bir teşekkür bile ifade etmediler. Ben Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na buradan teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

“Hizmetin nasıl yapıldığını bunlara gösterelim”

Sözlerinin sonuna doğru Belediye’yi kazanmaları gerektiğini ifade eden Doğan, “Belediyeyi kazanmamız lazım, bu üçüncü dönem ve artık olmazsa olmazlardan. O yüzden gerçekten yaşanabilir bir Çine olmasını arzuluyorsak, köylerimiz mahalle oldu mahallelere daha iyi hizmet gelsin istiyorsak, eteğimizdeki taşları dökelim ve Belediye’yi Ak Partiye kazandıralım. Hizmetin nasıl yapıldığını bunlara gösterelim.” dedi. (Murat TAN)


Güncelleme Tarihi: 30 Nisan 2013, 18:06

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Turgay Öztürk
Turgay Öztürk - 11 yıl Önce

bırakın siz çine belediyesini kazanmaya bop eşbaşkanınızla birlikte tarihin çöplüğünde yerinizi en kısa sürede alacaksınız.

madranlı
madranlı - 11 yıl Önce

muhammetçiğim çok güzel konuştunda acaba madrandaki o su kaynakları eski milletvekiliniz il yöneticiniz ve ilçe başkanınızın görev yaptığı o günlerde katkıları olmadımı bir kongrenizde bu su kaynaklarını işleten firma yöneticileri gece saat 12 ye kadar devam eden kongrenizde sizlerle beraber gönül birliği içinde değilmiydi madranlılara ikna etmek için hep beraber mücadele etmedilermi siz madranda yaşayanları,rüzgar enerjisinde yaşananları unuttumu sanıyorsunuz değirmen hep aynı yere sutaşıyor biz balık akıllı değiliz sizin birbiriniz den yok bir farkınız.......

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472