banner488

Doç.Dr. Mustafa Oğurlu, “ Görevimiz kadınları üzmemek“

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Aydın Milletvekili Aday Adayı Doç. Dr. Mustafa Oğurlu, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla açıklama yaptı

Doç.Dr. Mustafa Oğurlu, “ Görevimiz kadınları üzmemek“
banner496

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Aydın Milletvekili Aday Adayı Doç. Dr. Mustafa Oğurlu, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada, “ABD’de 8 Mart 1857 yılında yaşanan olayların ardından Birleşmiş Milletler Genel Kurulu’nda kabul edilen ‘Kadınlar Günü’ ile elde edilmeye çalışılan kadın hakları aslında milletimizin inancı gelenek ve göreneklerinde asırlardır var olan ve saygı duyulan Jokerbet bir haktır. Bizim görevimiz kadınlarımızı hiçbir zaman üzmemektir” dedi.

Bir toplumun kadına verdiği değerin aynı zamanda gelişmişlik ve medeniyet düzeyinin göstergesi olduğunu belirten Doç. Dr. Mustafa Oğurlu, " Kadın aynı zamanda ailenin ve toplumun teminatıdır. Hemen hemen her gün kurban verdiğimiz masum canlar yüreğimizi yakmaktadır. Bizim inancımızda ve örfümüzde dara düşenin yardımına koşmak vardır, dara düşürmek değil. 'Aman' dileyene 'eman' vermek vardır, emniyetine kast etmek değil. Bizler, 'Helali olmayana yan gözle dahi bakılmaz' ve 'Kadına el kalkmaz' diyen bir inancın mensuplarıyız. Yeni Türkiye yeni aydın ve yeni anayasa için çıktığımız bu yolda partimizin kadınlara verdiği önemi her alanda görmekteyiz” dedi.

Kadının aynı zamanda bir ana olduğunu ve bir hekim olarak Analığın kutsiyetini iyi bildiğini belirten Oğurlu, “Biz ‘Cennet anaların ayaklarının altındadır’ düsturunu inanmış bir toplumun ferdiz. Bizim medeniyet tasavvurumuzda şiddetin hele hele kadına karşı şiddetin asla meşru bir müdafaası olamaz. Bu duygu ve düşüncelerle tüm kadınlarımızın gününü kutluyoruz” diyerek hedefin yılın sadece bir gününün değil 365 günün 8 Mart anlayışı içinde geçmesini sağlamak olduğunu belirtti.

Seçilmiş Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın her zaman destekçisi olacağına değinen Doç. Dr. Mustafa Oğurlu açıklamasına şöyle devam etti;

“Adı dün derin devlet bu gün paralel örgüt olan ve yarın her ne olursa olsun. Halkın oylarıyla Seçilmiş iradeyi halka hizmet için var olan erkleri halka karşı kullanan demokrasi düşmanı çete ve örgütlere karşı her zaman sayın seçilmiş Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımımızın her zaman destekçisi olacağız 

Gerek hekimlik yaptığımız dönemde gerek başhekimlik yaptığımız dönemde her zaman halkımızın içerisinde ve yanında olduk. Din dil ırk cinsiyet ayrımı yapmadan, ettiğimiz meslek yeminine sadık kaldık, halka hizmeti kendimize düstur edindik. Bu güne kadar gönlümüzde yatan ak parti sevgisini ve ak parti hizmet modelini hastanemize uyguladık,  bu günden sonra Allah izin verirse gönüldaşlarımızla omuz omuza saf tutarak tüm aydına uygulamak  istiyoruz. 

Çalıştığımız dönemde gönüllere iz bırakmaya çalıştık, şimdi de izin üzerinden tekrar  tekrar geçip yol olsun istiyoruz. 

İnsan samimi davranırsa, samimiyetini karşı tarafla paylaşırsa her zaman başarının olacağını düşünüyorum. Kazananın öncelikle takım olması lazım. Çünkü takım kazanırsa, herkes kazanır ama bir gol atmışız, takım yenilmiş bunun çok bir esprisi yok. Bizim burada bakış açımız tümüyle Aydın’ımızın kazanması, seçimden sonra Adalet ve Kalkınma Partisi’nin Türkiye gündemine Aydın’da oturması ve Aydın’ı Türkiye’nin 1 numaralı konuşulan gündem haline getirilmesi hedefimiz ve arzumuz budur. Biz dün Adalet ve Kalkınma Partisi sevdalısıydık, bugün Adalet ve Kalkınma Partisi için çalışacağız, yarın da yine aynı şekilde çalışmaya devam edeceğiz. Yıllardır Aydın’da yaşıyoruz, halkımızla beraberiz, esnafımızla beraberiz. Allah nasip ederse milletvekili olursak bağımızı daha da güçlendirerek ve artırarak devam edeceğiz, vekil olmazsak da aynı şekilde Aydın’ımıza en iyi hizmeti vermeye devam edeceğiz. Ev ev gezeceğiz, tüm Partililerimizi ziyaret edeceğiz, Adalet ve Kalkınma Partisi’ne küsmüş olanları ziyaret edeceğiz. Tüm Aydınlıları da dolaşabildiğimiz kadar ziyaret etmeye çalışacağız. Çünkü sonuçta partiler de hizmet için vardır. Aydın şehri de hizmet bekliyor, tüm Aydın severleri ve Aydın’ı gelecekte zirveye taşımak için gönül verenleri de yanımıza bekliyoruz. Bakış açımız bu şekilde inşallah Allah bu konuda hepimizin yar ve yardımcısı olsun. İnşallah birlik, beraberlik içinde hayırlı sonuçlara ulaşırız.”

 


Güncelleme Tarihi: 09 Mart 2015, 11:19

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472