banner488

“Cumhuriyeti yıkma süreci açıkça ortadadır”

Çine ADD Başkanı Aşkar, son zamanlarda Atatürk devrimlerini ortadan kaldırma sürecinin ve Cumhuriyet’i yıkma çabalarının hızlandığını belirterek, “Cumhuriyetimize sahip çıkalım” dedi.

“Cumhuriyeti yıkma süreci açıkça ortadadır”
banner496

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Çine Temsilciliği basın açıklamasında bulundu.

ADD Çine Temsilciliği yönetim kurulu üyeleri adına konuşan Başkan Ayşe Aşkar,  son zamanlarda Atatürk devrimlerini ortadan kaldırma sürecinin ve Cumhuriyet’i yıkma çabalarının hızlandığını belirterek, “Cumhuriyetimize sahip çıkalım” dedi. 

“Hükümet terör örgütü  PKK lideri ile yürüttüğü, Türk milletinden gizlenen pazarlıkların başlangıcı olarak Kamu Kurumlarından (T.C. Sağlık Bakanlığı, T.C. Ziraat Bankası vb) T.C. ibaresini kaldırmışlardır.” diyen Aşkar, “Terörü bitirme adı altında aslında Cumhuriyeti yıkma süreci yapıldığı açıkça ortadadır. İmralı ile yapılan pazarlığın ilk adımı budur. Bundan sonrası,  yeni Anayasa. Türkiye Cumhuriyeti’ni ortadan kaldıracak ve ülkenin bölünmesine neden olacak AKP ve terörist başının birlikte hazırladıkları yeni anayasa taslağında, Anayasa’nın değiştirilemez ve değiştirilmesi teklif dahi maddelerinin değiştirilmesi hedeflenmekte; bu anayasal bir suçtur.” dedi.

 

“Cumhuriyet yıkıcıları  amaçlarına ulaşamayacaklardır”  

 

Açıklamasında yoğun olarak hükümete ve İmralı ile müzakere sürecine ateş püskürdüğü gözlenen Aşkar, “Cumhuriyet yıkıcıları hiçbir zaman amaçlarına ulaşamayacaklardır. Çünkü etraflarına baktıklarında gördükleri her şey Cumhuriyet’ in eseridir. Biz Çine ADD olarak Halkımızı  uyanık olmaya ve dünyada eşi görülmemiş bir Kurtuluş  Savaşı sonunda Ulu Önder M. Kemal Atatürk’ ün dehası  ile kurulan Türkiye Cumhuriyetine sahip çıkmaya ve korumaya çağırıyoruz”  ifadelerini kullandı.

 

ADD Çine Temsilciliği binasında yapılan basın duyurusuna, ADD Çine Temsilciliği Başkanı Ayşe Aşkar, Temsilciliğin yönetim kurulu üyeleri Feridun Çoban, Ebru Şahin, Melis Çetin, Giray Yörük, İbrahim Çavdar ve Solmaz Ece katıldı.

 

 

 


Güncelleme Tarihi: 20 Nisan 2013, 23:55

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472