banner488

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Seçim Kampanyasına Bağış Desteği

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Seçim Kampanyasına Bağış Desteği
banner269

AK Parti Çine İlçe Teşkilatı üyeleri, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim kampanyasına destek olmak için bağışta bulundu.

Seçim çalışmalarına Çine’de devam eden AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, AK Parti İlçe Teşkilat üyeleri ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim kampanyasına destek olmak için Ziraat Bankası’na giderek bağışta bulundu. AK Parti Aydın İl Teşkilat Başkanı Ömer Özmen, AK Parti Çine İlçe Teşkilat Başkanı Mehmet Tosun, ve yönetim kurulu üyeleri, AK Parti belediye meclis üyeleri, AK Parti İlçe Kadın Kolları ve Gençlik Kolları üyeleri esnaf ve pazarcılarla sohbet ederek seçim çalışmaları ile ilgili bilgiler verdi.

AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, yaptığı açıklamada, “27. Dönem Milletvekilliği adaylığı seçimi ve Cumhurbaşkanlığı seçimi kampanyası kapsamında Çine İlçe Teşkilatımızda başlattık. Bugün ve yarın devam edecek olan Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a destek mahiyetinde bizlerde buradan katkılarımızı sağladık. Önemli olan miktardan ziyade milletimizin çoğunluğunun desteği, Aydınımızın 17 ilçesinde Cumhurbaşkanımızın kampanyasına ciddi manada destek olacaktır. Aydın'da AK Parti'ye ve Recep Tayyip Erdoğan’a gönül vermiş kardeşlerimize ve seçmenlerimize sesleniyorum, sizin de çorbada bir tuzunuz bulunsun. Bu kampanya bir ilk bundan sonra ki süreçte de siyasi kampanyaların sivilleşmesi, tabana yayılması noktasında bir adımdır. Türk siyasetinin ve demokrasi anlayışımızın gelişmesi açısından, seçmenlerimizin liderlerini ve parti başkanlarını sahiplenme açısından önemli bir adımdır. Kuşkusuz bu güne kadar partililer, üyeler gönül verdikleri partinin kampanyalarına destek oluyorlardı. Ama Cumhurbaşkanlığı seçimi bambaşka bir şey, bundan sonraki süreçte daha geliştirerek tüm vatandaşlarımızı paydaş yapmak istiyoruz. Hayırlı olsun” dedi.

Güncelleme Tarihi: 31 Mayıs 2018, 19:19

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472