banner488

Cumhur İttifakı’nın Coşkusu Çine’yi Sokak Sokak Sarıyor!

Cumhur İttifakı’nın Coşkusu Çine’yi Sokak Sokak Sarıyor!
banner496

Cumhur İttifakı’nın coşkusu Çine’yi sokak sokak sararken Cumhur İttifakı Çine Belediye Başkan Adayı Celal Özden’in ziyaretleri mitinge dönüşmeye devam ediyor.

Cumhur İttifakı Adayı Çine Belediye Başkan Adayı Celal Özden mahalle ziyaretlerini sürdürürken gittiği her mahallede vatandaşların heyecanı ve coşkusu ile karşılanıyor. Özellikle gençler tarafından sürprizlerle karşılanan Celal Özden, Sarıoğlu Mahallesine gerçekleştirdiği kahve ziyareti öncesi meşalelerle karşılandı. Seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam eden Cumhur İttifakı Çine Belediye Başkan Adayı Celal Özden, gece gündüz demeden her mahalleyi tek tek ziyaret ediyor. Özden’in ziyaretlerinde AK Parti İlçe Başkanımız Mehmet Tosun, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Ferya Yıldız, AK parti Gençlik Kolları Cemal Çakır, MHP İlçe Başkanımız Kazım Oluç, Belediye meclis üye adayları, parti yönetim kurulu üyeleri, muhtarlar eşlik etti. Gittiği her mahallede vatandaşlardan büyük ilgi gören Özden, “Halkımızdan büyük destek istiyoruz” dedi.

Çine için oy istediğini ifade eden Cumhur İttifakı Belediye Başkan adayı Celal Özden, “İlçemizi kalkındırmak için var gücümüzle çalışacağım. Ben içinizden biri esnaf, sigortacı, çiftçi Celal Özden. Çine sevdalısı biriyim. Çine'nin çehresini değiştirecek ve 2 yıl içerisinde tanınmayacak hale getireceğiz. Daha güzel, daha yaşanılır bir kent inşa edeceğiz. Taksi Durağı Meydanının altını otopark, üstünü yeşil alan yapacağız. Yoldan büyük kaldırımlar yaptılar bu kaldırımları daraltarak trafiğin nefes almasını sağlayacak tek yönlü yolları yine çift yöne açacağız. Devlet Hastanesi yeniden inşa edilecek eski devlet hastanesi binasını yaşlılarımızın hizmetine sunacak ve orada güzel vakitler geçirmelerini sağlayacağız. Doktor olacak, çay kahve yiyecek içecek ikramlarımız olacak. Bizim belediye başkanlığı dönemimizde cenaze masrafı alınmayacak. Her mahallemize halı saha, düğün salonları yapacağız. Ben 10 yıldır esnaf kefalet başkanı olarak görev yapıyorum. Bugüne kadar kimseye ayrımcılık yapmadım. Size söz veriyorum parti ayrımı yapmadan bütün ilçe halkının belediye başkanı olacağıma tüm sorunları çözmek için çalışacağımıza söz veriyorum" dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472