banner488

Çine’den de Silivri’ye Otobüs kaldırılacak

Çine Vatan Cumhuriyet Emek Birlikteliği Platormu adı altında örgütlenen siyasi parti ve dernekler 8 Nisan’da Silivri’ye akın edecek.

Çine’den de Silivri’ye Otobüs kaldırılacak
banner496

Çine Cumhuriyet Halk Partisi, İşçi Partisi, Atatürkçü Düşünce Derneği, Tahtacılar Derneği, Türkiye Gençlik Birliği, Milli Merkez Anayasa Forumu’nun da katılacağı organizasyon çerçevesinde Çinelilerin büyük katılım gerçekleştireceği öğrenildi.

Dağıtılan, “katılım için kuruluşlarla iletişime geçiniz otobüslerimiz ücretsizdir” ibaresinin yer aldığı bildiri Çine’nin tüm mahalle ve bazı köylerine dağıtılarak Çine’den Silivri’ye hareket için kapsamlı bir propaganda organize edildi.

“Atatürk’te birleştik. 8 Nisan’da Silivri’deyiz. Yeminler edildi Yıkılacak Silivri” yazan davetiye hakkında konuşan organizasyon yetkilileri, “Silivri’deki hukuksuzluğa dur demek için 8 Nisan’da Çine’den hareket edeceğiz. Yurt çapında geniş halk kitlelerin de katılacağı bu birliktelik Silivri’de yatan subay, gazeteci, sosyolog, aydın yurtseverlerin sahipsiz olmadığını haykırmak içindir. Her Çineli’yi davet ediyoruz” dediler.

Silivri’ye gidecek otobüsün 7 Nisan Pazar günü Taksi Durağı Meydanı’ndan hareket edeceği bildirildi. (Murat Tan)


Güncelleme Tarihi: 11 Nisan 2013, 02:22

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Ahmet KOLTUK
Ahmet KOLTUK - 11 yıl Önce

neyi yıkıyorsunuz, kimsiniz siz, daha dün aponun kucağında oturan hainlere mi sahip çıkıyorsunuz. yazık, çine halkına yakışmıyor, bu milletin yıllarca sülük gibi kanını emen yarasalara sahip çıkmak.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472