banner488

Çine’de pankart polemiği

Çine’de pankart polemiği
banner496

Çine CHP İlçe Başkanlığı, ilçede yeni cezaevi istemediklerine belirten pankart hazırlayarak parti binası astı. CHP’nin pankartlı tepkisine, AK Parti Çine İlçe Başkanlığı parti binasına astığı pankartla cevap verdi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çine İlçe Örgütü tarafından geçtiğimiz hafta, Çine’ye yapılması planlanan cezaevi nedeniyle AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş’ı eleştiren bir pankart asıldı. Bu pankarta karşılık AK Parti İlçe Teşkilatı da pankart ile cevap vererek, CHP Çine İlçe Örgütüne teşekkür etti.

CHP İlçe Binasına asılan ve “Çine’nin göbeğinde cezaevi istemiyoruz” başlıklı pankartta, “AKP Milletvekili Mustafa Savaş, Çine’nin göbeğine çaktığınız Cezaevi kazığı ile anılacaksınız. Gelecekte Çine’nin gençleri sizlere teşekkür edecekler. Hiç merak etmeyin!” cümleleri yer aldı.

Buna karşılık bir gün sonra AK Parti İlçe binasına asılan pankartta ise, “AK Parti Milletvekilimiz Sayın Mustafa Savaş’ın Çine’miz için ürettiği hizmetleri ve ilçemizin, esnafımızın kalkınması için yürüttüğü çalışmaları itiraf eden CHP Çine İlçe Örgütüne teşekkür ederiz. CHP yönetimlerine ‘Heykel’ projelerinde başarılar dileriz” ifadeleriyle cevap verildi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Çineli çineli
Çineli çineli - 3 yıl Önce

Gelir gelirdir çinenin kalkınması için gerek, gelişmiş gelişmekte olan tüm iller ilçelerde ceza evi var. Chp zihniyeti ne anlar, chp li yerlere bakın hep geri kalmıştır ilkeldir. Chp zulmü bir gün bitecek çine de de.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472