banner488

Yavuzkan, öğrencilerin heyecanına ortak oldu

Yavuzkan, öğrencilerin heyecanına ortak oldu
banner496

Çine’de ilk ders zilinin çalmasıyla öğrenciler uzun bir aradan sonra yüz yüze eğitime başlarken, Çine İlçe Milli Eğitim Müdürü Sadık Yavuzkan okulları ziyaret ederek minik öğrencilerin heyecanına ortak oldu.

Çine’de 2021-2022 eğitim öğretim yılı tüm kademeleriyle yüz yüze eğitime başladı. Çine İlçe Milli Eğitim Müdürü Sadık Yavuzkan ve Çine İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ayşe Aktaş ile birlikte Atatürk İlkokulu’nu ziyaret ederek çocukları ilk eğitim gününde yalnız bırakmadı. Sınıfları gezen Yavuzkan ve Aktaş öğrenci ve öğretmenlerle bir süre sohbet ederek öğrencilere kitap dağıtımı yaptı.

Yeni dönemin hayırlı olmasını dileyen Çine İlçe Milli Eğitim Müdürü Sadık Yavuzkan; “Yeni eğitim öğretim yılının ilk gününde Atatürk ilkokulumuzda minik öğrencilerimizi ziyaret ederek heyecanlarına ortak olduk. Hep birlikte bu zorlu günleri tedbirlerle aşacağımıza yürekten inanıyor, bu dönemde okulundan, öğretmenlerinden ve arkadaşlarından ayrı kalan çocuklarımızın gayretine, umuduna ve inancına inanıyorum. 2020 - 2021 eğitim öğretim yılının öğretmen, öğrenci ve velilerimize hayırlı olmasını diliyor, tüm eğitim camiasına sağlık, mutluluk ve başarı temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472