banner488

Çine’de Millet İttifakı Coşkusu, Vatandaşlar Meydanlara Akın Etti

Çine’de Millet İttifakı Coşkusu, Vatandaşlar Meydanlara Akın Etti
banner496

Kesin olmayan sonuçlara göre Çine’de Belediye Başkanlığı’nı kazanan Enver Salih Dinçer’i destekleyen vatandaşlar ellerine Türk bayrağı alarak Çine Belediyesi önünde toplanıp meşaleler yakıp ‘En büyük başkan bizim Başkan’ sloganlar attı.

31 Mart yerel seçimlerinde Çine’de yeniden Enver Salih Dinçer rüzgarı esti. Millet ittifakı adayı Dinçer, Cumhur ittifakı rakibi Celal Özden’i 417 oy fark atarak seçimi kazandı. Çine Belediyesi önünde toplanan CHP ve İYİ partililer meşaleler yakıp, havai fişekler atarak seçim zaferini yaklaşık 1.500 araçla Çine merkez mahallelerinde konvoy düzenledi. Konvoy sonunda Millet İttifakı seçim zaferini Hükümet Meydanı’nda müzik eşliğinde hep birlikte eğlenerek coşkulu bir şekilde kutladı.

"Çine Çok Güzel Olacak"

CHP Çine İlçe Başkanı Tayfun Şahin, "Çine çok güzel oldu, Efeler çok güzel oldu, Aydın Büyükşehir Belediyesi çok güzel oldu, İzmir Büyükşehir Belediyesi çok güzel oldu, Ankara Büyükşehir Belediyesi çok güzel oldu, İstanbul Büyükşehir Belediyesi çok güzel oldu, en önemlisi Türkiye çok güzel oldu. Çine'den başladık Türkiye'yi sizlerle güzelleştirdik. Sizlere Cumhuriyet Halk Partisi ve Millet İttifakı adına sonsuz teşekkür ediyoruz. Bu birlik beraberlik, güzellik bundan sonra yani 1 Nisan’dan itibaren her gün daha da güzelleşerek daha da çoğalacak ve perçinleşecek. Çine’yi Başkanımız Enver Salih Dinçer'le birlikte sizlerle yöneteceğiz. Kimse kimseyi küçük görmek zorunda değil ama bu seçim de çok baskılar altında bir seçim yaşadık. Bizimle didişecekler, önce düşünecekler ondan sonra bizimle didişecekler. 2019 sonrası için çok güzel olacak. Bundan sonra ki sloganımız ‘Çine çok güzel olacak’ 2 aydır zorlu bir süreçten geçtik. Birlik ve beraberliğin üstesinden hiçbir şey gelmez bunu biliyoruz. Gücümüz sizlersiniz sizlere çok çok teşekkür ediyorum" dedi.

"İyi ki varsınız"

İYİ Parti Çine İlçe Başkanı Derya Kamil Karaca, "Bu güzel anı bizlere, sizlere Millet İttifakı olarak yaşattığınız için çok çok teşekkür ediyorum. Bundan sonra Başkanımız Salih Dinçer ve belediye meclis üyesi arkadaşlarımızla beraber sizlerle daha çok çok çalışarak daha da ileriye gitmek için bizleri sürekli desteklemenizi rica ediyoruz. Bu iş burada bitmedi. Önümüzde daha daha güzel günler var. Güzel günler, onlar ve çocuklarımız için hep birlikte hep beraber çalışacağız. İyi ki varsınız, sizlere çok teşekkür eder, saygılarımı sunarım" dedi.

“Bunlar hamamcı”

Kendisini bekleyen kalabalığı selamlayarak meydana gelen Başkan Dinçer, “Bizler, partililerim, arkadaşlarım, kadın kollarım, gençlik kollarım hepimiz Çine için çalışmak için uğraşıyoruz. Benim belediye başkanlığına ihtiyacım yok. Meclis üye adaylarımızın meclis üyeliğine ihtiyacı yok. Hepimiz Çine için, çocuklarımız için çalışıyoruz. 60 gün oldu hep beraber ev ev dolaşıyoruz, Çine için, çocuklarımız için dolaşıyoruz. Ama onların derdi ne biliyor musunuz, onlar var ya onlar ya kredi alacaklar ya çocuklarını işe sokacaklar. Bizim böyle bir derdimiz yok. Hep beraber biz Çine için çalışıyoruz. Bugüne kadar Çine için çalıştık. Eksikliklerimiz olabilir, hata yaptığımız yerler olabilir. Eğer bir şeyler yapıyorsak yanlışta yapacağız, yanlış yapılmadan bir şeyler yapılmaz. Ama onlar hiç bir şey yapmadı. Bir tane bir şey söyleyin. Şunu yaptılar deyin. Sadece kredi aldılar, çocuklarını işe soktular. Bir de hamam yapacaklar. Bunlar hamamcı. Biz düzgün olacağız, dürüst olacağız, çalışkan olacağız, üretken olacağız. Çalışmayana, üretmeyene hiçbir yerde ne para ne gelecek var. Çalışacağız, çalışacağı. Bize yapmadıklarını bırakmadılar, her silahlarını kullandılar bizim için. Ama bizler yılmadık ve çalıştık ve bu seçimi aldık. Ben hepinize bugüne kadar verdiğiniz desteklerden dolayı hepinize çok teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız” diye konuştu.


Güncelleme Tarihi: 02 Nisan 2019, 15:04

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472