banner488

Çine’de, İYİ ve CHP’li 30 Kişi AK Parti’ye Geçti

Çine’de, İYİ ve CHP’li 30 Kişi AK Parti’ye Geçti
banner496

Çine’de İYİ ve CHP’den AK Partiye geçen 30 kişiye rozetleri takıldı

Çine’de İYİ ve CHP Çine ilçe teşkilatlarından topluca istifa eden 30 kişi, seçimlere sayılı günler kala AK Parti’ye geçerek, AK Parti İlçe binasında rozet takma töreni yapıldı. İYİ Parti Çine İlçe Gençlik Kolları Kurucu Başkanı Reşat Yavuzkan beraberinde gençler, bayanlar ve Cumhuriyet Halk Partisi’nden istifa eden toplam 30 kişi AK Parti’ye üye oldu. Düzenlenen törende Ak Parti’ye geçen yeni üyelere, AK Parti Çine Belediye Başkan Adayı Celal Özden, AK Parti Çine İlçe Başkanı Mehmet Tosun, AK Parti Çine Kadın Kolları Başkanı Ferya Yıldız, AK Parti Çine Gençlik Kolları Başkanı Cemal Çakır ve ilçe yönetimi AK Parti rozeti takarak hayırlı olmasını diledi.

Çine’nin değişim istediğini yenileyen AK Parti Çine İlçe Başkanı Mehmet Tosun, "Yerelde Belediyede bir değişimin şart olduğunu bütün kamuoyu dillendiriyordu. Bu günkü bu katılımlarla bu söylemin ne kadar anlamlı olduğunu ispatlamış oluyoruz. Baştan beri herkese kapılarımız sonuna kadar açık, gönlümüz, kalbimiz açık. Bu siyasi oluşumda herkese yer vardır. AK Parti Belediyeciliği önemli, AK Parti önemli bir siyasi parti ama özellikle yerelde bu iş özellikle bir parti meselesinden öteye geçmiş durumdadır. Bu değişim mutlaka sağlanacak, hep birlikte sağlayacağız. Bizim derdimiz burada belediyeyi kazanmak değil, biz Çine'yi kazanmak istiyoruz. Bu yeni katılımlarla daha da güçleniyoruz. Önümüzdeki süreçlerde de bu katılımlar devam edecek. Çine’de biliyorsunuz eskiden sol düşünceli insan çok azdı. Normalde Çine sağın kalesiydi. Herkesi bekliyoruz, katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum. Çine için güzel günler gelecek” şeklinde konuştu.

Değişim ve kalkındırma yolunda ilerlediklerini belirten AK Parti Çine Belediye Başkan Adayı Celal Özden ise, “Çine'mizin gelişmesi, kalkınması için bize güç veren çok değerli kıymetli kardeşlerimize canı gönülden teşekkür ediyorum. Hap beraber Çine’yi geliştireceğiz, Çine’yi mutlaka kalkındıracağız. Bizlere güç verdiniz, onur verdiniz. Yeni arkadaşlarımızı, kardeşlerimizi kutluyorum hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472