banner488

Çine’de AK Parti’ye Yoğun İlgi

Çine’de AK Parti’ye Yoğun İlgi
banner496

Çine Adalet ve Kalkınma Partisi 24 Haziran seçim çalışmalarına dur durak bilmeden yoğun katılımla devam ediyor.

Mehmet Tosun Başkanlığındaki AK Parti Çine İlçe Teşkilatı’nın seçim çalışmalarına Kadın Kolları ve Gençlik Kolları yanı sıra meclis üyeleri ve yönetim kurulu üyeleri de eşlik etti. AK Parti Çine İlçe Teşkilatı ilçe merkezinde sürdürdüğü seçim çalışmaları dışında kırsaldaki tüm mahallelerde Ramazan dolasıyla ziyaretlerde bulunarak, iftar yemekleri düzenledi. İlçe Merkezinde halkın geçmiş Ramazan Bayramını kutlayan AK Parti İlçe Teşkilatı, “İnşallah 24 Haziran akşamı yeni bir bayram kutlayacağız. Coşkumuz ikiye katlanacak, çifte bayram yapacağız” dedi. Gittikleri her yerde yoğun ilgiyle karşılandıkları gözlenen AK Partililer, 24 Haziran’daki seçimlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile AK Parti’ye güçlü bir destek istedi. Seçimde oy pusuları ile ilgili bilgi açıklaması yapılarak AK Parti Aydın Milletvekili Adayların tanımı gerçekleşti.

“Güçlü Türkiye İçin”

Ziyaretlerinde AK Parti ile yola devam edilmesi gerektiğinin önemine dikkat çeken İlçe Başkanı Mehmet Tosun, “24 Haziran seçiminin son düzlüğündeyiz. Türkiye üzerinde kurulan oyunlar açıktan oynanmaya başlandı. Ülkemize olan terör örgütleri ile ilgili saldırılar ve ekonomik açıdan artış gösterdi. Yeni yönetim sistemimize hızlı bir şekilde geçiş yapmamız gerek duyuldu. 15 Temmuz darbe girişiminden sonra Milli bir duruş sergileyen Sayın Bahçeli’ye ve ülkücü kardeşlerimize teşekkür ederim. Sayın Bahçeli’nin gündeme getirmesiyle bu süreç daha da erkene çekilerek 24 Haziran olarak tarih belirlendi. İnşallah vatanımıza, milletimize ve Çine’mize hayırlı uğurlu olur. Cumhurbaşkanlığı adayımız 16 yıldır Türkiye’yi yöneten, dizleri üstene çöken bir ülkeyi ayağa kaldırmış, bölgesinde söz sahibi yapmış, girdiği 12 seçimde kazanarak milletimizin taktirini almış, mazlumların ve mağdurların hep yanında olmuş, bir dünya lideri olmuş, Cumhur İttifak’ının adayı Recep Tayyip Erdoğan diyoruz. Önüne hederler koymuş 2023-2053-2071 ben bu ülkeyi daha da güçlendireceğim. Sadece milletinin dediğini yapan bir liderimizden bahsediyoruz. Güçlü bir Türkiye, Meclis, Hükümet için 24 Haziran akşamı ‘Devam, Devam, Devam’ diyoruz. Sizlerin de desteği ile yeni bir destan ve başarı hikayesi yazarak, ülkemizi daha refah, huzurlu ve güzel günlere götürmeyi diliyorum. ”

“ Siz Ne yaptınız?”

Geçen dönem seçimlerde Çineli adayın Mustafa Savaş’ın neden birinci sırada olmadığı serzenişleriyle karşılaştıklarını vurgulayan Başkan Mehmet Tosun, “Artık böyle bir mazeretimiz kalmadı. Çine’nin evladı, hepimizin abisi AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş birinci sırada olması bizim için büyük şans. Hangi partiden olursa olsun 2, 5 yıldır Sayın Vekilimiz her kesin işini görmeye çalıştığı biliyorsunuz. Yoğun bir süreç geçirmemize rağmen Çine’mize hizmetler noktasında büyük katkılar sağlamak için elinden geleni fazlası ile yaptı. Çıkmış CHP’nin İlçe Başkanı ‘Sayın Mustafa Savaş 4 yıldan beri verdiği sözleri yerine getirmediğini” söylüyor. Bu açıklamadan şunu algılıyoruz, söz verilen bütün yatırımlar yerine getirilmeye başlanınca, bir panik havası başladı. Bu seçimlerde Çine’de AK Parti inşallah sizlerin de desteği ile birinci parti olacak. Bunu görmeye başladılar. Bütün mahallelerimizi ziyaret ettik. Gelen şikayetler ve talepler Belediyelerin yapamadığı hizmetlerle ilgiliydi. Kendi beceriksizliklerini, kendi yapamadıklarını örtmeye çalışıyorlar. Bizim yaptıklarımız ortada. Peki CHP olarak siz ne yaptınız? Herkes Belediyelerin hizmet vermediğinden şikayetçi. Bizim bir suyumuz ve gazozumuz vardı? Ne oldu onlara. Elindekileri bile değerlendiremediler birilerine peşkeş çekildi gitti. Daha Çine Yem ve Ege-Eti saymıyorum bile. AK Parti Aydın Milletvekillerimiz Aydın’a ve ilçelerine 22 katrilyonluk yatırım yapmasını sağlamışlar. CHP’nin de vekilleri vardı? Bunların Aydın’a bir tane çaktıkları çivi var mı? Yaparsa AK parti yapar. Milletimiz her şeyin en güzeline layık. Ankara’da Vekilimizin elini güçlendirmek için destek olma zamanıdır” dedi.

“AK Parti Söz Verdi mi Yapar”

Ben 2,5 yıldır neleri söz verdik ve şu anda yatırımlarımız hakkında sizlere tekrar hatırlatma yapmak istiyorum diyen Tosun; “ Hükümet Konağı (Adliye, Emniyet Müdürlüğü ve Kaymakamlık) 19 Temmuz’da yapım ihalesine çıkılıyor, 2019 yılı sonu hizmete girecek. Bu Hükümet Konağı projesi sırasında Sayın Belediye Başkanı ile de görüştük. ‘Hep birlikte sizlerin de desteği ile Belediye Binasını da dahil edelim, bütün kurumları düzenle bir şekilde toplayım’ dedim. Bizi baya bir oyaladılar sonra ‘Siz Hükümet Konağı’nı yapın ondan sonra biz bakarız’ dediler. Milletimiz için yapılacak hizmetler bekleyecek değil. Biz başlattık Çine’ye yakışır modern bir Hükümet Konağı’na kısa sürede kavuşacağız. Hepimizin üzerinde titizle durduğu Organize Sanayi Bölgesi’nde Sayın Vekillimiz Mustafa Savaş’ında yardımı ile birçok firma yatırım yaparak doluluk oranı yüz de yüze kavuştu. Fabrikalar yapılmaya başlandı, yaklaşık 3 sene sonra 3 bin, 4 bin kişiye iş istihdamı sağlanacak. Hatta şu anda o kadar fazla olması nedeni ile OSB’de genişletme çalışmalarına başlandı. Çine’ye Doğalgazı getirerek halkımızla buluşturduk. Gökbel Barajı bu yılsonu hizmete girecek. Gururumuz Adnan Menderes Barajı yapıldı, muhalefet partileri baraj ve suyumuz satıldı diye yaygara kopardılar. Akıl, mantığa aykırı baraj ve su satılır mı? Barajın altında elektrik üreten bir santral var buranın işletmesi özelleştirildi. Sulama Birliği DSİ’ye devredildi. Sulama Birliği zarar ediyordu. Sadece bir örnek vermek istiyorum 7 yıldan beri Sulama Birliği Başkanı belediye Başkanımız yapıyor, toplamda 10 defa bile gitmemiş Birliğe. Ama her ay maaşını alıyor, alacağını alamama, keyfi uygulamalar ve borçlarını ödeyememe gibi kötü bir durumdaydı. Hayırsever vatandaşımızın desteği ile 100 kişilik diyaliz merkezi ünitesini açtık, hastalarımız Aydın’a gidip gelmekten kurtuldu. Bir anaokulu açtık. 200 kişilik öğrenci pansiyonun yapımı tamamlandı. 100 kişilik bir öğrenci pansiyonu 10 Mayıs 2018 ‘de ihalesi yapılmıştı, inşaatı başlayacak. Çine Madran Anadolu Lisesi (Öğretmen Lisesi) kapandı diye çok eleştiriler aldık. Milli Eğitim’de sistem değişti nitelikli okullar getirildi. Aydın’da 15 liseden biri Çine’de nitelikli okul olarak Madran Anadolu Lisesi oldu. Sosyal Hizmetler Merkezi hizmete girdi. Madransporlular sentetik sahada maç yapamıyoruz diyorlardı, şuan doğal çim yaptık. Toplum Sağlık Merkezi Devlet Hastanesi’nin bahçesinde inşaatı devam ediyor. Orada 112 Acil'de orada olacak. SGK Yeni Hizmet Binası ihalesi yapılacak. Yüksekokulu STK'lar ve kaymakamlık desteği ile 12 ek derslik yapıyoruz, öğrencilerimiz Çine'yi tercih edecekler. Çine'ye TOKİ'yi getirdik. Fiziki anlamda yetersiz olduğu için şimdi 100 yataklı bir yeni modern hastane inşa ediyoruz. Huzurevi ve engelsiz yaşam merkezi yer tahsisi yapıldı. Aydın-Çine demiryolu projesi ihalesi yapıldı, hayırlı uğurlu olsun. Çine'mize bölgeye hitap edecek hayvan hastanesi projesini başlattık. Say say bitiremiyoruz. Biz bunları yaptık ve yapmaya devam ediyoruz.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472