banner488

Çine’de AK Partililer zaferlerini kutladılar

AK Parti Çine İlçe Teşkilatı, Türkiye genelinde alınan seçim zaferi ve Aydın'da vekil sayısının artırılmasını coşkuyla kutladı.

Çine’de AK Partililer zaferlerini kutladılar
banner496
 AK Partililer sonuçların açıklanmasının ardından Çine’de parti binasının önünü adeta bayram yerine çevirdi. Aydın’da oy oranını artıran ve milletvekili sayısını 2’den 3’e çıkaran Ak Parti zafer kutlaması yaptı. Duygusal anların da yaşandığı kutlamada bazı partililer gözyaşlarına hakim olmazken kutlamalar gece yarılarına kadar devam etti.  AK Parti’nin sandıklardan birinci çıkması ve Türkiye genelinde tek başına iktidar olması, Mustafa Savaş'ın AK Parti Aydın Milletvekili olması ardından partililer zaferi coşkuyla kutladı. Adnan Menderes Bulvarı üzerinde bulunan AK Parti Çine İlçe binası önünde toplanan partililer, Türk bayrağı ve parti bayraklarıyla şehir turu attı.

Çine İlçe Teşkilatı binası önünde Milletvekillerini bekleyen partililer, AK Parti Milletvekilleri Mehmet Erdem, Abdurrahman Öz ve Mustafa Savaş’la buluştu. Adaylar, partililerin yoğun ilgileriyle karşılaştılar, vatandaşların tebriklerini kabul ettiler.

AK Parti Çine İlçe Teşkilatı binası balkonundan AK Parti Aydın’ın 3 Milletvekili,  AK Parti İl Başkanı Ömer Özmen, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Tosun, il ve ilçe Kadın Kolları, Gençlik Kolları başkanları ve yönetim kurulu üyeleri Çinelilere selamladılar. Tüm partililere ve Çineli halkına sırasıyla seslenerek “Allaha çok şükür, halkımız AK Parti’nin ülkemizin teminatı olan parti olduğunu gördü ve 7 Haziran’dan sonra partimizi iktidara taşıdı. Bu sonucun ortaya çıkmasında emeği geçen milletimize ve partililiklerimize teşekkürü bir borç biliyoruz. Biz inanmıştık ve biliyorduk ki zafer inananlarındı. Allah hepinizden razı olsun” dediler.

Yaşadığı heyecandan dolayı konuşmakta güçlük çeken Mustafa Savaş, "Bu bir başarı hikayesi. Büyük bir mücadelenin sonunda hem Çine’de hem Aydın’da hem de Türkiye'de güzel bir başarı yakaladık. Çok mutluyum. Milletimize hayırlı uğurlu olsun. Allah utandırmasın. Hep birlikte bir ekip ruhuyla Güçlü Türkiye yoluna devam edecek, Yeni Türkiye kazandı" dedi.




























Güncelleme Tarihi: 03 Kasım 2015, 20:08

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
şevki çakir
şevki çakir - 8 yıl Önce

Çok şúkür elhamdurulah

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472