banner488

Çine’de AK Partililer Sevgi Yürüyüşünde buluştu

Çine’de AK Parti Aydın Milletvekili Adayları ve İlçe teşkilatıyla birlikte düzenledikleri "Sevgi Yürüyüşü'nde” vatandaşlara karanfil dağıtarak Cumhuriyet Bayram’ını kutladılar.

Çine’de AK Partililer Sevgi Yürüyüşünde buluştu
banner496
 Seçim çalışmaları kapsamında Çine’de partililer ile birlikte çarşıda vatandaşlara karanfil dağıtıp Cumhuriyet Bayramını kutladılar. 1 Kasım seçimlerinde destek isteyen AK Parti Aydın Milletvekilleri Adayları esnaflara "hayırlı işler" dileyip AK Parti'ye oy istediler. AK Parti İl Teşkilatı'nın da destek verdiği ‘Sevgi Yürüyüşü’ne’, AK Parti Aydın Milletvekili Adayları Mehmet Erdem, Abdurrahman Öz, Mustafa Savaş, Ersin Esenlik, Metin Yavuz, Hilmi Yıldırım ve Hakan Çağlar Erürker, AK Parti İl Başkanı Ömer Özmen ve  AK Parti Gençlik Kolları İl Başkanı Mustafa Enes  Yıldız, AK Parti Çine İlçe Başkanı Mehmet Tosun ve yönetim kurulu üyeleri, AK Parti Çine İlçe Kadın Kolları Başkanı Nurten Payza ve yönetim kurulu üyeleri, AK Parti Çine Gençlik Kolları Başkanı Ali Tarhan ve yönetim kurlu üyeleri, pek çok partililer katıldı. Adaylar İtalyan Köprüsünden başlayarak Mehmet Yavaş Caddesi güzergahında karşılaştığı vatandaşlarla bayramlaşarak karanfil verdiler. Oldukça renkli görüntülere sahne olan sevgi yürüyüşünde adaylar karşılaştıkları yaşlı vatandaşların ellerini öptü uzun uzun sohbet etti.

AK Parti Milletvekili adayı Mehmet Erdem, sevgi yürüyüşünden sonra şöyle konuştu: “Bugünler çok anlamlı. Milletçe Cumhuriyet’i kutluyoruz. Biz de AK Parti ailesi olarak vatandaşlarımızın Cumhuriyet Bayramı’nı kutlayalım istedik. Cumhuriyet’i göz bebeğimiz olarak görüyoruz. Bir taraftan da iki gün sonra seçimler gerçekleşecek. Adaylarımızla birlikte halkımızla kaynaşmak adına böyle bir yürüyüş gerçekleştik. Katılan herkese çok teşekkür ediyorum. Birlik ve beraberliğimiz ilelebet devam edecek ve Türkiye Cumhuriyeti ebediyen yaşayacak.”




















Güncelleme Tarihi: 30 Ekim 2015, 15:09

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472