banner488

Çine MHP’de Delege Seçimleri Yapıldı

Çine’de 7 Şubat 2015 Cumartesi yapılacak olan MHP Çine olağan ilçe kongresi öncesinde MHP'de delege seçimleri yapıldı.

Çine MHP’de Delege Seçimleri Yapıldı
banner496

Sabah saatlerinde MHP İlçe binasında düzenlenen delege seçimlerine, MHP İlçe Başkanı Mehmet Yavuz ve çok sayıda partili katıldı.

Açıklamada bulunan MHP İlçe Başkanı Mehmet Yavuz, MHP'nin siyasi partiler yasasına göre, Şubat'ta olağan ilçe kongresi öncesinde delege seçimlerini gerçekleştirdiklerini söyledi.

Çine Milliyetçi Hareket Partisi’nde delege seçimleri olumlu bir gelişmedir diyen Yavuz, “Siyasi partiler yasasına göre, parti tüzüğümüze göre ilçe kongrelerini 400 delege ile gerçekleştirmek durumundayız. 400 delegeyi belirlemek için bugün partimizde üyelerimizle toplandık. Üye sayımız daha önceden 400’dü şu anda 650’yi buldu. 2014 seçimlerine göre mahallelerimizde almış olduğu oylara göre hangi mahallelerde kaç tane delege çıkaracağımız konusunda hesaplarımızı yaptık. Delege aday listesi hazırladık ve üyelerimize sunduk. MHP’de olumlu bir gelişmedir. Delegelerle kongreye gitmek tabanda bu partinin üye bazında büyüdüğünü gösteriyor. Bu bir başlangıçtır amacımız 650 tane olan üye sayımızı daha yükseklere çıkarıp 1000-1500’e çıkarıp ileride delege seçimlerini aday listesiyle değil bir zat çarşaf listeyle yapmakta idealimizdir. Bir parti tabanda ne kadar örgütlenmişse, genel seçimlerde de o kadar başarılı olur. Yani savaş öncesi yapılan bir yığınaktaki hataları düzeltmek, asgariye indirmek, yığınağı en iyi yapılandırmayı yapıp önümüzdeki seçimlerde daha başarılı olmak adına bir çalışmanın başlangıcıdır bu olay. Üye kayıtlarımız aynı zamanda devam etmektedir. Üye sayımız mahallelerin büyüklüğüne göre oraya yakışır şekilde olması adına, homojen bir şekilde yayılmasına adına ayrıca özen sarf ediyoruz. Milliyetçi Hareket Partimizin sadece belirli yerlerde değil her tarafa kök salmış bir ağaç gibi yapmak istiyoruz. O zaman çınar gibi oluruz ve seçimlerde başarılı olmakta daha kolay, inandırıcı olur ve daha da gerçek hale gelir. Delege seçimi partimize bir hareket, canlanma getirdi. MHP içerisinde birbirine kırgın duran arkadaşlarımız da bu durumda kaynaşmış oldu. Bu bizleri çok mutlu ediyor çünkü hiçbir şey tek başına bir şey ifade etmez. Hiç kimse çift kanatlı bir kuş değildir, ben diyen kişinin bir tane kanadı vardı. Diğer kanat olması gereken diğer guruptur. Parti içerisinde muhalefeti ile, iktidarı ile bütün olma yolunda gayret gösteriyoruz ve bu gayretimizi de Allah’ın izniyle sonuca ulaştıracağız. Ben değil her zaman biz demeliyiz. Bütün makamlarda oturan kişiler mesuliyetlerimiz nedir diye düşünmelidir, benim haklarım nedir diye asla kendi çıkarlarını ön plana çıkarılmamalıdır, makam sahipleri daha başarılı olacaklarından da eminim” şeklinde ifade etti.



Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2015, 11:57

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472