banner488

Çine Belediyesi muhtarları geçmişle yüzleştirecek!

Çanakkale Deniz Zaferi Kutlama etkinlikleri geride kalmış olmasına rağmen Çine Belediyesi gecikmeli de olsa Çineli muhtarları Çanakkale’yi gezdirecek.

Çine Belediyesi muhtarları geçmişle yüzleştirecek!
banner496

Yerel Seçimler öncesi Çine’deki mahalle ve köy muhtarlarını Çamoğlu Restorant’ta içkili yemekli danışma toplantısına davet ederek ağırlayan Çine Belediyesi, bu kez de muhtarları Çanakkale’ye gönderiyor.

 

Çine Muhtarlar Derneği Başkanı Kadir Akalın, bir yerel gazeteye verdiği açıklamada Çanakkale gezisi projesinin dernek tarafından düzenlendiğini iddia etse de, organizenin tamamen Çine Belediye tarafından gerçekleştireceği ileri sürüldü.

 

Bazı muhtarlar, bu gezinin derneğin insiyatifi dışında bir organizasyon olduğu gerekçesini iddia ederek bu geziye katılmayacaklarını belirttiler ve dernek başkanı hakkında bu konuyla ilgili yeterli açıklama yapılmadığına dikkati çektiler

 

Öte yandan bazı muhtarlar gezinin anlamlı ve güzel olduğunu ulaşım konusunda desteğin niye Belediye’den sağlandığını muhtarlardan sağlanan aidatın neden yetip yetmediğini ve geri kalan otel yeme ve içme masraflarının nereden karşılanacaklarını bilemediklerini ifade ederek gezi hakkındaki çelişkilerini dillendiriyorlar.

 

Propaganda amaçlı türlü etkinliklere alet olmayalım”

 

Bir gazeteye yaptığı açıklamada, “Ecdadımızın çektiği çileleri yerinde görmek istedik. Vatanı düşmanlardan kurtarmak için ne şartlar altında savaştıklarını orada görmek istiyoruz” diyen Kadir Akalın’ı anlayamadıklarını söyleyen bazı muhtarlar ise, bu gezinin çok güzel ve anlamlı olduğunu ifade ederek, “Büyükşehir yasası kapsamındaki propaganda amaçlı türlü etkinliklere alet olmayalım desek de Muhtarlar Derneği Başkanı uyarılarımızı kale almıyor” sözleriyle Muhtarlar Derneği Başkanı A. Kadir Akalın’a serzenişte bulundular. Murat TAN


Güncelleme Tarihi: 10 Nisan 2013, 01:42

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Oğuz HAN
Oğuz HAN - 11 yıl Önce

sayın yılmaz sağlık nedir derdin çineyle hep negetif haberler :)

gerçek vatansever...
gerçek vatansever... - 11 yıl Önce

kıyakçılığın sonu, ayakçılıktır...

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472