banner488

CHP’li Şahin, “Şimdi Yetki Millette”

CHP’li Şahin, “Şimdi Yetki Millette”
banner496

Cumhuriyet Halk Partisi Çine İlçe Başkanı Tayfun Şahin, 16 yıldır iktidarda olan AKP yönetimi eleştirdi. Basın açıklaması yapan Şahin, “ Her şeyi tozpembe tozpembe gösterip oy kaybetmeme amacıyla buraya kadar gelmişlerdir” dedi.

CHP Çine İlçe Başkanı Tayfun Şahin, 16 yıldır iktidarda olan AKP yönetimi eleştiren basın açıklamasında AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş'ın 4 yıldır verdiği vaatlerinin hangisini gerçekleştirdiğini sordu. Şahin’nin açıklaması; “Ülke yönetiminde 16 yıldır iktidarda olan AKP yönetimi, memleketi sözlü yalanlarla, vaatlerle, her şeyi tozpembe gösterip oy kaybetmeme amacıyla buraya kadar getirmiştir. Artık yolun sonu gözükmüştür. 24 Haziran seçimlerinde milletimiz AKP’ye verdiği yetkiyi onlardan alacaktır. AKP Aydın milletvekili Sayın Mustafa Savaş’ta bağlı olduğu siyasi misyonu gereği bol vaatlerle kendi memleketi olan Çine’ye de aynı şekilde siyasi bir geçiştirmeyi yapmaktadır. Milletvekili olduğu 2015’ten bu yana “Çine’nin abisi, Çine’nin evladı” sıfatını her fırsatta ağzından hiç düşürmeyen sayın Savaş 4 yıldan bu yana birçok vaatte bulunup çoğunu yerine getirmemiştir. Önümüzde yapılacak olan erken genel seçim ile ilgili olarak mahallelerde yaptıkları konuşmalarda vaatleri ile ilgili hiçbir konuya değinmemektedir.

Vatandaşa umut ettirilen onca hizmet vaatlerine ne oldu? Örneğin ; 1000 kişinin istihdam edileceği çağrı merkezi projesi nereye yapılmıştır. Çine belediyesi kültür merkezi binası, bu proje için kendilerine teklif edilmiştir. Bu projenin akıbeti nedir? Yaklaşık 700 ailenin tapu mağduriyeti kesin olarak hiçbir şüpheye yer bırakmaksızın çözümlenmiş midir? Mağdurlar tapularını alıp huzur içinde evlerinde oturabilecek ve çocuklarına miras olarak bırakabilecekler midir? Sosyal güvenlik binası yapılmış mıdır? Huzurevinde muhtaç yaşlılarımız ne zaman huzura ereceklerdir? Adnan menderes barajında tamamlanmamış bölümler ne zaman tamamlanacaktır? Çine ovasında yarım bırakılarak felce sokulan toplulaştırma çalışmaları hangi bahara kalmıştır? Durdurulan kapalı sulama projesi, çeyrek dönemde ekonomisi sözüm ona 7,4 oranı ile büyüyen Türkiye’de ödeneksizlikten mi durdurulmuştur. Çine devlet hastanesi acil servisine hastaların kısa sürede sorunsuz bir şekilde yetiştirilmesi kepazeliği ne zaman son bulacaktır? DSİ aracılığıyla söz verilip daha bir kazma dahi vurulmayan göletler ne zaman su ile dolacaktır? Çine esnafını ve halkını ekonomik olarak felce uğratan alabanda kavşağının yeniden açılması konusunda hangi çaba sarf edilmektedir? Daha cazip projelere rağmen halkımız tarafından pekte benimsenmeyen fakat en azından esnaf ve nüfus yoğunluğuna katkıda bulunacak cezaevi projesi , değişen adalet bakanının tozlu raflarında mı kalmıştır?

“Çine’nin evladı “ sayın Mustafa savaş 2016 yılı referandum çalışmalarında, Mutaflar Mahallesinde yaptığı konuşmada, Aydın Büyükşehir Belediyesi ve Çine Belediyesinin ortak çalışması olan çiçek üreticiliği projesinin başarısını kıskanmış ve boş vaatlerde bulunmuştur. “Korkmayın! Mustafa abiniz, Denizli Büyükşehir Belediyesi ve Karayolları Genel Müdürlüğüne gider, sizin çiçeklerinizi orada pazarlar” demesinin üzerinden koca dört çiçek yetiştirme sezonu geçmiştir. Haklısınız. Aldatıla aldatıla sizde milleti aldatmayı öğrendiniz. Size oy verenlere vefasızlık yaptınız. Artık tamam. 24 Haziranda bu millet gereğini yapacaktır. Şimdi yetki millette.”

Güncelleme Tarihi: 13 Haziran 2018, 16:29

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472