banner488

CHP’li Kadınlar Kahvaltıda Buluştu

CHP’li Kadınlar Kahvaltıda Buluştu
banner496

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çine Kadın Kolları tarafından Köfteci Mehmet Zengin’in Yerin’de dayanışma kahvaltısı düzenlendi.

2019 Mart ayında yapılacak olan yerel seçim için, Cumhuriyet Halk Partisi Çine İlçe Kadın Kolları Başkanlığı birlik, beraberlik ve dayanışma kahvaltısı düzenledi. Kahvaltıya Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, CHP Çine İlçe Başkanı Tayfun Şahin, CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Kübra Kırmızıgül, CHP İlçe Gençlik Kolları Başkanı Sosyal Kılıç ve çok sayıda partili kadınlar katıldı.

Yaklaşan yerel seçimler nedeniyle seçim stratejisini konuşmak ve startı vermek üzere toplandıklarını söyleyen CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Kübra Kırmızıgül, “ Çine Cumhuriyet'in kalesi. Birlikte yol alacağımız arkadaşlarla bizim seçimden bir korkumuz yok ama daha fazla nasıl oy alırız, evlerdeki kadınlara nasıl ulaşabilirizi sormak için toplandık. İnanıyoruz ki birlik ve beraberlik içerisinde bu seçimde de en iyi sonuç alacağız” dedi.

CHP Çine İlçe Örgüt Başkanı Tayfun Şahin, “Kadınlarımıza her zaman güveniyoruz. Geçmiş seçimlerde olduğu gibi yine bu seçimde de Kadın Kollarımız imrenilerek bakılacak. Kadın Kollarımıza bu çalışmalarından dolayı şimdiden teşekkür ediyorum” dedi.

“Çine Belediyesi ‘Şehr-i Emin’ kişilere teslim edilmeli”

Bizler hepimiz Cumhuriyet Halk Partisi ailesiyiz diyen Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, “ 8 yıldır Belediye Başkanlığı yapıyorum. Bu zaman içerisinde çok da fazla seçim geçirdik. Bir bakımdan halkımızla kaynaşmamız açısından iyi oldu. Bir bakımdan da ülkemizin istikrarı açısından kötü olduğunu düşünüyorum. Ama geçirdiğimiz seçimlerde gördüğüm Cumhuriyet Halk Partisi’nin Kadın Kollarının çok etkili olmasıydı. Bizler sadece insanlarla sokaklarda, kahvelerde karşılaşabiliyoruz. Ama özellikle bayanlarımız, kadınlarımız her evi ziyaret edebiliyorlar. Bizimde seçmen profilimizde bayanlar ve gençler önemli bir yer tutuyor. Bizim için Kadın Kollarımız çok önemli. Bu güne kadar Çine’de başarılı olduysak sizlerin sayesinde başarılı olduk. Ben bu yüzden sizlere çok teşekkür ediyorum. Biz hep kadın kollarımız olarak takip edilen, kıskanılan olduk, hep örnek aldılar. Biz örnek alınmış olmaktan gururluyuz. En başarılı olduğumuz noktalarda hep şikayetçiler. Parklarımızdan, çocuklarımızla dolaşabildiğimiz bahçelerimizden şikayetçiler, en sonunda AYBA Büyükşehir’in verdiği en başarılı projelerinden biri olan evde bakım hizmetlerinden şikayetçi oldular ve şu anda hizmet kesintiye uğradı. Ama bizler durmayacağız, yılmayacağız yolumuza hep birlikte devam edeceğiz. 2018 yılını hayırlısı ile, iyisi ile kötüsü ile bitiriyoruz. 2019 yılının Mart ayında yerel seçimimiz var. ‘ Mart’ın arkası bahar’ sloganıyla inşallah 1 Nisan’da baharı yaşayacağız bundan hiçbir şüphemiz yok. Sizlere yine bu zaman içerisinde girilmedik ev, sıkılmadık el bırakmayacağınızı eminim. Çocuklarımızı evlendirirken her iki ailede birbirlerini kimin nesi ,neyin nesi diye bakarız. 31 Mant’ta oy verirken de değerlendirmelerini isteyeceğiz. Çünkü verdiğimiz oyla 5 yıl boyunca hem bütçemizi yani paramızı bir kişiye emanet edeceğiz. Bu belediye Başkanı ‘Şehr-i Emin’ emin kişilere teslim edilmesi gerektiğine inanıyorum ben. Bunları seçmenimize anlatılması gerektiğini düşünüyorum. Hangi parti olursa olsun bütün vatandaşlarımızın oylarına talibiz. Burada partiye oy verildiği kadar kişilere de oy veriliyor, bunların iyi insanlar olması lazım. İyiler daima kazanır. Biz kazanacağız. 2019 yılının şimdiden sizlere başarı, mutluluk ve sağlık getirmesini temenni ediyorum” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472