banner488

CHP’li Baydar Çine’yi gezdi

CHP Aydın Milletvekili M. Lütfi Baydar, Çine’de vatandaşlarla bir araya geldi.

CHP’li Baydar Çine’yi gezdi
banner496

CHP Aydın Milletvekili M. Lütfi Baydar, Çine’ye bağlı Cumalı, Çaltı ve Altınova köylerine ziyarette bulundu. 

Çine Belediye Başkanı E. Salih Dinçer, CHP Çine İlçe Teşkilatı Başkanı Tayfun Şahin ve Parti Yönetim Kurulu üyelerinin de iştirak ettiği ziyaret esnasında köylülerle biraraya gelen Milletvekili Baydar,  ulusal gündeme ilişkin birçok konuya ve sorunlara değindi.

Cumalı, Çaltı ve Altınova Köy Kahvehanelerinde köylülerle buluşan Baydar, köylülere hükümetin tarım politikasının yanlış olduğunu vurgulayarak köylünün ve çiftçinin günden güne fakirleştiğini ifade etti.
Hükümetin komşularla sıfır sorun politikasında da çuvalladığını belirten Baydar, “Dış politikada sorun yaşamadığımız bir tane komşumuz kalmadı.“ dedi.

Ziyareti esnasında sıklıkla Suriye Parlamentosu mensubu ve Abhazya Suriye Temsilcisi Dr. Şeref Marsan tarafından yapılan bir açıklamada 2 Türk generali, 6 subay ve 4 MİT görevlisinin esir durumda olduğu iddiaları hakkında ulusal basın tarafından da gerek telefon, gerekse direkt yayın kanalıyla bilgisine başvurulan Baydar, “Hükümetin Suriye politikası iflas etmiştir. Eğer iddialar doğruysa ve gizleniyorsa, bu hükümetin Suriye politikasının ve kendisinin iflas ettiğinin apaçık ifadesidir.” şeklinde konuştu.

Köy ziyaretlerinden sonra Çine’ye hareket eden Milletvekili Baydar, Çine İtalyan Köprüsü girişinden İlçe Parti Binasına kadar civardaki esnaf ve vatandaşlarla da görüşerek sıkıntı ve sorunları dinledi.


Güncelleme Tarihi: 12 Ocak 2013, 15:07

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472