banner488

CHP’li Başkan’dan, Karadeniz’e eleştiri

CHP’li Başkan’dan, Karadeniz’e eleştiri
banner496
Cumhuriyet Halk Partisi Çine İlçe Örgüt Başkanı Tayfun Şahin, kendi sosyal paylaşım sitesinde referandum ile ilgili açıklamada bulunan Çine Muhtarlar Derneği Başkanı Muammer Karadeniz eleştiren basın açıklaması yayınladı.

Şahin açıklamasında; “Çine Muhtarlar Derneği  başkanı  Muammer  Karadeniz’in sosyal paylaşım sitesi şahsi facebook sayfasında, 16 nisanda yapılacak olan referandum sonuçları ile ilgili muhtarlarımıza, evet çıkması halinde vaat olarak yaptığı paylaşım tüm Çineli Muhtarlarımız adına bizleri üzmüştür. Başında olduğu ve Çineli Muhtar arkadaşlarımızı temsil ettiği Çine Muhtarlar Derneği başkanlığı sıfatını ve sorumluluğunu bir anda unutarak siyasi amigoluğa soyunmuştur.

Herkesin bir siyasi tarafının olması doğaldır. Kendisinin siyasi görüşünün ne olduğunu da biliyoruz. Buna da kimse karışamaz. Kendi konusudur.  Ama sorumlu olduğu derneğin üyelerine siyasi rüşvet teklif etmesi, tüm muhtar arkadaşlarımıza yapılan onur kırıcı ve onlarla dalga geçmek gibi şımarıkça bir saygısızlıktır. Tüm Muhtarlarımız omurgalı, haysiyetli ve düzgün karakterleriyle mahallesine var gücü ile hizmet etme sevdasındadırlar. Çevrelerinde sevilen ve sayılan insanlardır. Her ne kadar referandumda Çine den çıkacak sonucu sokaktaki çocuğa sorsan bilecek bir konumda olmamıza rağmen, bu teklifi nasıl bir psikolojik durumda yaşadığını gösteriyor. Hiçbir muhtarımızın kararına ipotek koyma hakkı olmadığı gibi her muhtar arkadaşımız ne yapacağını bilir ve karar verme özgürlüğüne sahiptir.  Dileğimiz bir an önce, seyahat gezisi vaatlerinden sıyrılıp gerçek dünya ya dönmesidir. Kendisine tavsiyemiz düzenleyeceği bu turların bir tanesini iptal edip, maliyeti ile derneğinde çalışan elemanın ücretini asgariye, sosyal güvencesini de sigortaya çevirmesidir” ifadelerini kullandı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472