banner488

CHP Vekillerden Çine’ye Ziyaret

CHP Vekillerden Çine’ye Ziyaret
banner496

CHP Aydın milletvekillerinden oluşan heyet CHP Çine İlçe Örgütünü ziyaret etti. Ziyarette konuşan Milletvekili Bülent Tezcan, önce hükümetin ekonomi politikasını eleştirdi, ardından da CHP’nin yerel seçimde ne kadar iddialı olduğunu duyurdu.

CHP Aydın Milletvekilleri Bülent Tezcan, Hüseyin Yıldız, Süleyman Bülbül ve CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır, CHP Çine İlçe Örgütünü ziyaret etti. Vekilleri, CHP Çine İlçe Örgüt Başkanı Tayfun Şahin ve partililer parti binasında karşıladı. Vekiller yerel seçimlerde kaybettikleri yerleri alacaklarını ve var olanları koruyarak Aydın’da birinci parti olacaklarını söylediler.

Türkiye’de demokrasi yok tek adam rejimi var diyen CHP Aydın Milletvekili Bülent Tezcan, “Demokrasiyi kurmak, yok olan demokrasi yeniden inşaa etmenin yolu yine sandıktan geçiyor. Kendi hizmetimizin daha iyisini yapmak üzere yerel seçime hazırlanacağız. Genel Başkanımız yerel yönetim füzyonunu açıkladı. Türkiye’nin her yerinde yeni anlayışla 30 yıl sonra Türkiye’de tekrar 1989 ruhunu canlandıracağız. Dermen belediyeciliği diyoruz yeni dönem belediyecilikte, üstümüze vazife olmayan iş yok diye çıkıyoruz yola. Problem üreten ve yaratan belediyecilik değil, problemleri çözen bir belediye anlayışı ile bugüne kadar verdiğimiz hizmetleri katlayacağız. Genel siyasette sözüne ettikleri Türkiye’yi kutuplaştıran bir ittifak anlayışını yerel yönetimlere taşımak Türkiye’ye ve vatandaşa hizmet etmez. Cumhuriyet Halk Partili Belediye Başkanlığının olduğu yerlerde hizmetin partisi olmadan her yere hizmet götürüldüğü bir yerel yönetim anlayışı ile faaliyet sürdürüyoruz. Tabanda en geniş ittifakı sağlayacağız. Çine’de hizmete oy veren AK Parti'nin, MHP'nin İYİ Parti'nin Saadet Partisi’nin de oyunu alacağız. Türkiye son dönemde ciddi bir kriz ile karşı karşıya. Türkiye'yi sürekli bir ülke ile kavga içerisinde olduğunu gösteren ve bize sabotajlar yapılıyor diye kendi 16 yıllık iktidarının beceriksizliğini bu kılıf altında saklamaya çalışan iktidar var. Yargıya müdahale ediyor, talimat ile tutukluyor talimat ile adam salıyorlar. 16 yıl betona yatırım yaptılar. Beton yığınları oluşturdular. Ekonomiyi betona yönlendiren iktidar tarım, bilim, sanayi üretimini desteklemedi. Ülke ekonomisini çökertmek için ABD başkanının bir tweeti yetiyor ülkeyi bu konuma getirdiler. Rahip meselesinin kriz ile ilgisi yok denildi neyle ilgisi olduğunu açıklayabilecek durumda değiller. Ahmet amcaya, Hatice teyze tasarruf etsin ama saray tasarruf etmesin. Damadın giderlerinde tasarruf yok. Sarayda geçen bir dakikada asgari ücret gidiyor. Saltanat, şımarıklık içerisinde bir iktidar, Türkiye böyle bir tabloda da geleceği dayanacağı nokta kriz. Biz Çine’nin, Aydın’ın, Türkiye’nin nasıl yönetileceğini biliyoruz. Vatandaş yereldeki hizmeti gördükten sonra önümüzdeki genel seçimlerde de inşallah taktirini buna göre yapacak. Yerel seçimlerde büyük uzlaşmayı sağlamak. Bütün tabanda yerel ihtiyaçlar, yerel kadrolar ve yerel projeler etrafında ittifakın üç saç ayağı olacak. Hep beraber ele ele vererek emek harcayarak, çalışarak kazanacağız” dedi.

Güncelleme Tarihi: 13 Ekim 2018, 23:16

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472