banner488

CHP Milletvekili, Askeri İhtilali kurtuluş çaresi gibi gösterdi!

Aydın Milletvekili Osman Aydın’ın “İHTİLAL” sözleri CHP’yi karıştırır.

banner496

CHP Çine İlçe Teşkilatı’nın köy gezilerine katılan Aydın Milletvekili Osman Aydın, Eskiçine Köyü’nde köylülere hitaben yaptığı konuşmada köylünün içinde bulunduğu sıkıntıları anlatarak dertlerine bir türlü çare olmayan Ak Parti Hükümeti’ni eleştirdi.

Konuşma sırasında konuyu farklı bir boyuta taşıyan Milletvekili Aydın, askeri ihtilalleri bir çare olarak gösterdi. Ancak Ak Parti Hükümeti’nin ihtilal yapacak komutanları tasfiye ettiğine vurgu yaparak, “artık kurtuluş için tek çare kalmıştır o da sandıktır. Sandığa sahip çıkın.” dedi

“Bir ithatlatçıyı korumak için binlerce çiftçinin mahvolmasını göze almayan bir iktidarı işbaşına getirmeliyiz” diyen Milletvekili Osman Aydın, “Önümüzdeki süreçte bu siyasi gidişata dur  demenin yolunu bulacağız. Eskiden ihtilaller olurdu. Arada bir iktidar değişikliği söz konusu olurdu. Şimdi o ihtilali yapacak olan komutan da kalmadı. Hepsini tasfiye ettiler. Şimdi öyle bir kurtuluş yok. Tek kurtuluş var sandık. Sandığa giderken doğru düzgün hareket edeceğiz. Köylerin mülkiyetlerine el konulup tüzel kişiliğinin kaldırılmasının mutlaka hesabını sormamız lazım.” şeklinde açıklama bulundu.


Güncelleme Tarihi: 12 Şubat 2013, 00:31

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472