banner488

CHP'li Güler Partisinden İstifasını İstedi

CHP'li Güler Partisinden İstifasını İstedi
banner496

CHP Çine İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Güler partisinden istifasını istedi.

CHP Çine İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Güler cezaevi nedeniyle partisinden istifasını istedi. İlçeye yapılacak olan cezaevini istemediğini beyan eden Güler, istifa dilekçesinde şu ifadeleri kullandı; İlçemize yapılacak olan L Tipi cezaevi kampüsü için bu ana dek hep karşı çıkmama rağmen bir sonuç alınamaması doğrultusunda protesto amacıyla çok sevdiğim parti yönetim kurulu üyeliğinden istifa etme kararı aldım. Gelecekte çocuklarıma bir CHP'li olarak bunun cevabını vermeyeceğinden dolayı istifamın kabulünü saygılarımla arz ederim.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Çineli çineli
Çineli çineli - 3 yıl Önce

Çok tuhaf olmuş ? Gelişmiş ve gelişmekte olan tüm il yada ilçelerde büyük ceza evi kampüs leri var. Toki var, askeri var, 4 yıllık üniv. Var vs. Vs. Derdiniz nedir ? Çineyi erittiğiniz yetmedi şimdide böyle şovlar la yapmayın ya. Çivi çakanların yanında olun ! Sizin derdiniz akp yaptığı için ilçenin gelirini artıracağı için kaygınız tamamen siyasi sizin !

Tayfur Tekeş
Tayfur Tekeş - 3 yıl Önce

Memet beye sormak istiyorum cezaevini yaptırtan hükümet küsüp istifa edip gerekçeyide cezaevine engel olamadım diyor ne alakaysa çözemedim tek bildiğim bişey var senelerce belediye ve madran sporu yiye yiye bitirip emekliliğinizi açikladınız tek gerçek bu bence üzülmeyin gelecek nesile ne söyleyecem diye zaten gelecek nesil seni ve abilerini iyi tanıyor ondan üzülme sakın

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472