banner488

CHP Kadın Kollarında Bayrak Değişimi

Yeni Başkan Gülgün Ok Oldu

CHP Kadın Kollarında Bayrak Değişimi
banner496

Cumhuriyet Halk Partisi Çine İlçe Kadın Kolları Başkanı Kübra Kırmızıgül’ün Çine Belediyesi Meclis Üyesi Adayı olmasından dolayı boşalan Kadın Kolları Başkanlığına Gülgün Ok atandı. Kadın olmazsa hiçbir iş başarılmaz diyen CHP İlçe Başkanı Tayfun Şahin, yeni başkana başarılar dileyerek hayırlı uğurlu olmasını diledi. Yeni başkanı tebrik eden CHP İlçe Kadın Kolları Eski Başkanı Kübra Kırmızıgül, ülkemize Cumhuriyet Halk Parti'nin sıradan bir neferi olarak görev yapmaya sevdalı bir partili olarak Atatürk'ün çağdaş kadınları ile kol kola olmaya devam edeceğini belirtti.

“Biz iyiyiz, kazanacağız”

İyiler daima kazanıyor, biz iyiyiz, seçimi kazanacağız diyen Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, “Biz 20 yıldan beri yerel iktidardaysak kadınlarımızın sayesinde yerel iktidarda kaldık. Bizim gücümüz kadın kollarımız başardık. Bugüne kadar yaptıkları çalışmalardan dolayı çok teşekkür ediyoruz. Bugünden sonrada yapacakları çalışmalarda başarılar diliyorum Eminiz kadın kollarımız sayesinde tekrar yerel seçimi kazanacağız. Zaten iyiler daima kazanıyor, biz iyiyiz, kazanacağız. Martın sonu bahar” dedi.

“Tüm renklerimizle umut olmaya geliyoruz”

Yaşam bizim seçim bizim diyerek sözlerine başlayan CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülgün Ok, “Bugün burada mevcut başkanımız Sayın Kübra Kırmızıgül’ün taşıdığı bayrağı devraldık. Kübra Kırmızıgül başkanımıza da verdiği emeklerden dolayı çok teşekkür ediyoruz. Biz bizden öncekilerden devraldığımız bayrağı büyük bir sorumlulukla taşıyacağımızdan emin olunmasını istiyoruz. Bundan sonra evler, sokaklar, caddeler, salonlar, tarlalar çalışma alanımız olacak Her zaman başta kadınlarımız olmak üzere vatandaşlarımızın yanında olacağız. Kadınız, haklarımız var. Yaşam bizim seçim bizim diyoruz. Adalet için, özgürlük için, demokrasi için en önemlisi de ülkemizin geleceği için tüm renklerimiz ile umut olmaya geliyoruz. Küçücük yüreklerde, büyük dokunuşlar bırakmak dileğiyle” şeklinde konuştu.

Başkan Gülgün Ok’un yönetim kurulu üyeleri; Hediye Çetinkaya Aydın, Zuhal Aydın, Sevtap Deveci, Arzu Ülgüç, Pelin Duran, Hande Türker, Aynur Kaya,

Yedek Üyeler; Gülşah Kaya, Gülsüm Yıldız, Eylem Tepe, Semra Şavk, Dilek Barak, Ayşegül Zengin, Muhterem Kılcı

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472