banner488

CHP Gençlik Kolları istifa etti, yeni Başkan Korkut atandı

CHP Gençlik Kolları istifa etti, yeni Başkan Korkut atandı
banner496
CHP Gençlik Kolları Başkanlığı'ndan istifa eden Tunahan Yıldırım’ın yerine Mert Korkut atandı.

Cumhuriyet Halk Partisi Çine İlçe binasında düzenlenen toplantıda Çine Gençlik Kolları Başkanı Tunahan Yıldırım'ın kendi işleri nedeniyle istifa etmesi üzerine, CHP Çine İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı'na Mert Korkut’un atandığı açıklandı. Toplantıya CHP Çine İlçe Örgüt Başkanı Tayfun Şahin ve partililer katılırken, başkanlar açıklamada bulundu.

“Ulu Çınar’a sahip çıkacağız”

CHP Çine Gençlik Kolları Başkanı Mert Korkut, “Tunahan başkan bugüne kadar elinden geldiğince üzerine düşen görevi yapmaya çalıştı. İş yoğunluğu nedeniyle görevi iade etti. Görevde bulunduğu sürece onur ve gururla taşıdığı bayrağı, başkanımız Tunahan Yıldırım’dan devir aldım. Cumhuriyet Halk Partisi ulu bir çınar, biz ise onun gölgesinde yetişen kabaklar gibiyiz. Bizim mevsimimiz gelir geçer, ama ulu çınarımız daima duracaktır. Ulu çınara sahip çıkacağınız için herkese teşekkür ediyorum. Biz de teslim aldığımız bu bayrağımızı daha yükseklere taşımak için elimizden geldiğince çalışacağız. Tunahan başkan ile aramızda hiçbir husumet yok. Bunu bilmenizi istiyorum. Söylentilere aldırış etmeyin. Çine’de CHP’li gençler olarak birlik beraberlik içerisinde ilçemizin faydasına işlere yönelelim. Partimiz için daha çok çalışalım. İnşallah hep birlikte güzel işler yapacağız, ben buna inanıyorum, hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

“Partimle sıkıntım yok”

CHP Çine Gençlik Kolları’ndan istifa eden eski başkan Tunahan Yıldırım, “Ben 17 Aralık 2015’de seçildim, bir sene oluyor. Arkadaşlarla birlikte çalışmaya çalıştık, zamanımız olduğu kadar, vaktimiz elverdiği, gücümüz yettiği kadar. Cumhuriyet Halk Partisi ile bir sıkıntım yok, öyle bir şey olsa üyeliğimi de iptal ederdim. Ben sadece görevimden ayrıldım, işimin gereği. Çünkü iş yoğunluğum dolayısı ile partime çok fazla zaman ayıramıyordum, partim için bu kararı almak zorundaydım. Ben yine buradayım, hep sizlerle olacağım. Halk arasında 'Yeni başkan ile husumetimiz varmış' gibi bir algı yaratılmış. Kesinlikle böyle bir şey yok. Biz hepimiz kardeşiz. Mert kardeşimin de bu parti için elinden gelenin fazlasını yapacağına inanıyorum, kendisine başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

“Gençler yeter ki istesin”

CHP Çine İlçe Örgüt Başkanı Tayfun Şahin, “ Sorumluluk almak çok bir olaydır. Gençlerin şevkleri vardır, birazda sevgiyi birleştirdiklerinde çok güzel işler yaparlar. Bu ekip işi, Tunaha’nın da yapamadığım dediği o kendi işiyle uğraşmaktan vakit bulamadığıydı. Birliktelik her zaman fayda ve başarıyı getirir. Başkana saygı göstermek zorundasınız, insanoğluyuz hata yapabilir, bu kasıtlı olmayacaktır. Birbirinize saygı ve sevginiz olduğu sürece başarı elde etmiş olursunuz. Eski gençlik kolları başkanı Önder Trabuz yeri geldi tek başına çalıştı. Şimdi ilçe yönetimine aldık. Tunahan, görev süresince bir şeyler yapmaya çalıştı. Önce bu işi seveceğiz, sıfat olsun diye değil, gazetelerde bir iki haberim çıksın mevzusu değil. Hepiniz birer gençlik kolları başkanısınız. Biat kültürü yoktur Cumhuriyet Halk Partisi’nin. Demokrasi ve demokratlık vardır. Bu bir görev değişimidir. Gençlik yeter ki istesin. Daha çok insana ulaşacağız birsek üç olacağız, üç dokuzu getirir. Daha önceki ve yeni yönetimde yer alan gençlere, yeni başkanımız Mert’e başarılar diliyorum” dedi.

Yeni Yönetimdeki İsimler

CHP Çine İlçe Gençlik Kolları yeni Başkan Mert Korkut’un Yönetiminde; Gizem Yıldız, Nihan Aksin, Özlem Bozkurt, Mehmet Keskin, Okan Akbaş, Sezgin Demir, Gökhan Bitim, Umutcan Özırmak, Yakup Bahar, Volkan Güler, Tayfun Cesur, Mehmet Toy, Barış Ünal, Tayfun Cesur, Berk Ataman, Mert Türk, Hakan Öksüz, Berkay Ataman, Cemal Karakoç, Bayram Uysal yer aldı.

Güncelleme Tarihi: 21 Kasım 2016, 03:24

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472