banner488

CHP Çine Gençliğinden ‘Hayır’ çağrısı

CHP Çine Gençliğinden ‘Hayır’ çağrısı
banner496
CHP Çine İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mert Korkut ve yönetim kurulu üyeleri 16 Nisan'da gerçekleştirilecek olan Anayasa Değişikliği Referandumu ile ilgili basın açıklaması yaptı.

Cumhuriyet Halk Partisi Çine İlçe binasında düzenlenen basın açıklamasında gençler, 16 Nisan gerçekleştirilecek olan Referandum ile ilgili ‘Başka bir gelecek için HAYIR’ dediler. CHP Çine Gençlik Kolları Başkanı Mert Korkut, “Aydınlık Bir Türkiye İçin Sende HAYIR de”  çağrısı yaptı.

“Sözlerimiz kesin, tavrımız nettir”

Korkut açıklamasında, “Ülke olarak kritik ve zor bir süreçten geçerken bizim bu duruma sessiz kalmamız mümkün değildir. Bizlere dayatılan tek adamlık rejimini kabul etmiyoruz. İmkanlarımız kısıtlı olabilir, karşımıza türlü engeller çıkabilir, yürüklerimize, yeşermesine izin vermeyeceğimiz korkular salınabilir. Ancak biz bu zorbalığın; Kararlılığımızla, cesaretimizle, başka bir gelecek hayallerimizle karşısında duracağız.

Bizler Kim miyiz? Atatürk’ün ümidi olan gençliğiz, Cumhuriyetin yılmaz savunucularıyız, aydınlığın ve demokrasinin temel taşlarıyız. Görev ve sorumluluklarımızdan dolayı referandum ile bizlere dayatılan Anayasa Değişikliği teklifine, Tek Yürek, Tek Ses, Tek Nefes ‘HAYIR’ diyoruz.

23 Nisan 1920’de saraydan alınıp, halka veriler iradenin, tekrardan saraya verilmesine izin vermeyeceğiz. Sözlerimiz kesin, tavrımız nettir. Aydınlık bir Türkiye için sende ‘HAYIR’ de!” ifadelerini kullandı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472