banner488

CHP Çine Belediye Meclis Üyesi adaylarını açıkladı

Cumhuriyet Halk Partisi Çine İlçe Teşkilatı, adaylık başvuru evraklarını Çine İlçe Seçim Müdürlüğü'ne teslim etti.

CHP Çine Belediye Meclis Üyesi adaylarını açıkladı
banner496
Cumhuriyet Halk Partisi Çine İlçe Başkanı Tayfun Şahin beraberindeki İlçe Yönetim Kurulu üyeleri, Çine Belediye Başkan Adaylığı ve Çine Belediye Meclis üyeliği için adaylık başvuru evraklarını Çine İlçe Seçim Müdürü Famil İskenderoğlu'na teslim ettiler.


Teslim edilen listeye göre; Tahir Yaman, Salih Şahin, Mehmet Yavaş, Mehmet Kıvrak, Mithat Burhan Kandemir, Gülay Yıldız, Mutlu Sarıbaş, Tayfun Aslan, Ali Kırmızıgül, Halil Acar, Mustafa Demir, Akın Güzel, Mehmet Güler, Zerrin Erol Durdu, Mustafa Çalışkan, Erman Subaşı, İsmail Aktaş, Engin Özbay, Mustafa İgci, Dursun Akdağ, Murat Ülker, Soner Altaş  ilk 22 sırada yer alırken, kontenjan adaylarının ise Hasan Yörük, Timuçin Karabulut ve Emel Gönezer olduğu açıklandı.

“Çine adına hayırlısı olsun diyorum”

Başvuru evraklarını teslim ettikten sonra kısa bir açıklamada bulunan CHP İlçe Başkanı Tayfun Şahin, “Siyasi partilerin sölenleri seçimlerdir. Düğün diye tabir edebileceğimiz bir döneme girdik. 30 Mart’ta Çine Belediye Başkan Adayı, Çine Belediye Meclis Üyesi adayları ve kontenjan adaylarımızı belirlediğimiz listeyi, İlçe Seçim Müdürlüğü’ne teslim ettik. Tüm Çine adına hayırlısı olsun diyorum.” şeklinde konuştu.

“Amacımız memleketimize hizmet etmek.” diyen Başkan Şahin,  “Bu inançla belirlediğimiz listedeki herkes birbirinden değerli. 25 arkadaşımız da proje üretip Çine’ye hizmet etme yarışına girecektir.” dedi.

“4 Gündür liste için istişare yapıyoruz”

Partilerine Belediye Meclis Üyeliği adaylığı başvuru için çok büyük bir talebin söz konusu olduğunu belirterek bu durumun CHP’nin Çine’deki sosyal belediyecilik anlayışının iyi bir konumda olduğunu ortaya koyduğunun da altını çizen Başkan Şahin, “Bu bize gurur verdi. CHP demek ki Çine’de Belediyecilik olarak iyi bir yerde. 4 gündür çok uzun karar verme ve istişare sonucu bu listeyi meydana getirdik.” şeklinde açıklamada bulundu.

Başkan Şahin, 2009 Yerel Seçimleri’nde seçilerek 5 yıldır Çine’ye Bahis Siteleri hizmet eden seçilmiş Belediye Başkanı, Belediye Meclis Üyesi ve İl Genel Meclisi üyelerine teşekkür ederek, “1999 yılından bu yana Çine Belediyesi’ne hizmet etmiş Belediye Başkanı ve Belediye Meclis üyelerimize ayrı ayrı gönülden teşekkür ediyorum.  Son dönem Çine Belediye Meclis Üyesi ve İl Genel Meclisi üyeliği görevinde bulunanlar Çine’ye büyük yararlar sağladılar. Çine çok iyi bir noktaya geldi. Bugün köylerde gülen yüzler gördüğümüzde, güzel çalışmalara imza atmış il genel meclis üyelerimizin emeklerini görüyoruz. Ben emeği geçen bütün arkadaşlara çok teşekkür ediyorum.” cümleleriyle açıklamasını noktaladı. (Murat TAN)

Fotoğraf; Hasan ÖZ

Güncelleme Tarihi: 21 Şubat 2014, 00:28

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Mustafa Demiroğlu
Mustafa Demiroğlu - 1 yıl Önce

Hayırlı olsun

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472