banner488

Celal Özden Davul Zurna İle Karşılandı

Celal Özden Davul Zurna İle Karşılandı
banner269

Cumhur ittifakı Çine Belediye Başkan Adayı Celal Özden; ‘Memleket işi, gönül işi’ diyerek kırsal mahallelerde ziyaretlerine devam ediyor. Celal Özden’inin mahalle ziyaretlerine AK Parti ve MHP ilçe başkanları eşlik etti.

Çatak Mahallesi'nde bulunan kahvehanede vatandaşlar, Cumhur ittifakı Çine Belediye Başkan Adayı Celal Özden davul zurnayla karşıladı. Çatak ve Elderesi Mahalle Kahvelerinde Celal Özden, “Sizler için hizmet için yola çıktık” dedi.

Vatandaşlarla buluşan Çine Belediye Başkan Adayı Celal Özden, “Kendi içinizden çiftçi, esnaf kardeşiniz Celal Özden, şimdi karşınıza Çine Belediye Başkan adayı olarak geldim, sizlerden çok güçlü destek istiyorum. Çine ve Aydın kazandığı zaman hükümette bizlerle birlikte olduğu için Çine, Aydın, Çatak ve Elderesi Mahalleleri şahlanacaktır. Biz Çine'yi ve Mahallelerini kalkındırmak, güçlendirmek için aday olduk. Mahallemize gelirken yolları gördük. 1 yıl içerisinde bu yolları parke taşı döşeyeceğiz vatandaşımız rahat edecek. Hükümetin gücü ile özel sektör ve kamu sektörü yatırımlarını Çine’ye mutlaka getireceğiz. Yatırımlarımız sayesinde gençlerimiz işsiz kalmayacak. 53 binden 49 bine düşürdükleri nüfusu, 5 yıl içerisinde 60-65 bine çıkaracağız. Belediye öncülüğünde tarımsal ve hayvansal şirketler kuracağız. Bu şirketlerde köylülerimizin tamamı ortak olacak, hedefimiz 30 bin ortak. Bu şirketlerde tüm ürettiğiniz ürünlerin pazarlanması sağlanacak. Hem iç piyasada bu ürünlerimiz yer alırken, dış pazara da ihraç edilmesini sağlayacağız. Bildiğiniz gibi 3 yıldır Çine’ye fakülte gelmesi için uğraştım. Vekillerimizle de görüştük, sözünü de aldık. Önümüzdeki dönem 4 yıllık fakülte mutlaka gelecek. Her mahallemize halı saha ve düğün salonu yapılacak. Var olan mahallelerimizde etrafı yeşil alan ve piknik alanı şeklinde düzenlemeler yapılacak. Tarım Kredi Yem Fabrikası en kısa sürede yapılacak. Vatandaşlarımızdan cenaze masrafı almayacağız. Çine Belediyesi sizlerin dertleri ile ilgilenecek. Günde 3-4 saat çalışan belediye başkanı değil 24 saat çalışan bir belediye başkanı olarak gelmek istiyorum. Emekli ve yaşlılarımıza sosyal tesis yapacağız. Oğlum, kızım bakacak mı endişesinden kurtulacak. Çine Belediyesi aç ve açık kimseyi bırakmayacağız. Çine’de yoldan geniş kaldırımlar var. Kaldırımları 80’er santim daraltacağız. Meydan Taksi durağının bulunduğu meydanın altını otogar yaparak, üzerini de yeşil alan olarak düzenleyeceğiz. Şu anda İtalyan Köprüsüne giden tek yönlü yol yine eskisi gibi çift yönlü trafiğe açılacak. Sosyal alanlarda Kavşit Yaylasına hem yaz hem kış turizmine en kısa zamanda açacağız. Ulaşımı kolaylaştırmak için Teleferik yapacağız. Gençlerimizi diğer illere göndermeyeceğiz. Çine’de iş bulma imkanı sağlanacak. Çine’nin nüfusu artması ve gelişmesi için elimizden gelenin fazlasını yapacağız. Bunun sözünü veriyorum” dedi.

Güncelleme Tarihi: 12 Şubat 2019, 18:57

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472