banner488

Celal Özden, Akçaova’da Pazarcı Esnafını Ziyaret Etti

Celal Özden, Akçaova’da Pazarcı Esnafını Ziyaret Etti
banner496

AK Parti Çine Belediye Başkan Adayı Celal Özden, pazarda vatandaşlarla bir araya geldi, esnafları da tek tek ziyaret ederek ‘hayırlı işler’ temennilerinde bulundu.

AK Parti Çine Belediye Başkan Adayı Celal Özden, SKM programları kapsamında Akçaova’da AK Parti Çine İlçe Başkanı Mehmet Tosun ve yönetim kurulu üyeleri, Kadın Kolları Başkanı Ferya Yıldız, Gençlik Kolları Başkanı Cemal Çakır ve yönetim kurul üyeleriyle birlikte karış karış geziyor, gönül köprülerini kuruyor. Akçaova Mahallesi’nde kurulan semt pazarına giden Celal Özden, hem pazarcı esnafıyla hem de alışveriş yapan vatandaşlarla sohbet etti.

“Gelişirken Güzelleştireceğiz”

AK Parti Çine Belediye Başkan Adayı Celal Özden, yapacağımız her çalışma ile Çine’yi ve tüm mahalleleri geliştirirken güzelleştireceklerini söyledi. Vatandaşların büyük ilgisi ile karşılaşan Özden, gösterilen ilginin kendisini mutlu ettiğini belirterek, “En zor kapısı açılan kapının gönül kapıları olduğunu biliyoruz. Bunun için AK Parti kurulduğu günden bu güne gönül kapılarını aralayarak her zaman milletinin yanında olmayı başarmış bir partidir. Pazarcı esnafının ve Akçaovalı vatandaşlarımızın şikayet ve isteklerini dinledik. Değişimin zamanın geldiğini vatandaşlarımıza ifade ettik. Oylarına talip olduğumuzu belirttik” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472