banner480

Çakar, Karpuzlu Belediye Başkanlığı İçin Aday Adaylığını Açıkladı

Çakar, Karpuzlu Belediye Başkanlığı İçin Aday Adaylığını Açıkladı
banner269

AK Parti'de uzun yıllar siyaset yapan AK Parti eski İlçe Başkanı Süleyman Taner Çakar, 31 Mart 2019’da yapılacak olan Yerel Seçimler için partisinden aday adayı olduğunu açıkladı.

AK Parti eski İlçe Başkanı Süleyman Taner Çakar, AK Parti Karpuzlu İlçe Başkanı Akif Aydoğdu, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları, yönetim kurulu üyelerinin, partililerin ve eşi Azize Çakar ile abisi Hasan Tuncay Çakar katıldığı toplantıda belediye başkan aday adaylığını açıkladı. İlçe Yönetim Kurulu Toplantısı öncesi parti binasında Çakar’ın aday adaylığı açıklaması ile ilgili açıklamada bulunan AK Parti Karpuzlu İlçe Başkanı Akif Aydoğdu, “Önümüzdeki Yerel Seçimlere az bir zaman kaldı. Eski ilçe Başkanımız ve eski il genel meclis üyemiz Süleyman Taner Çakar bizlerin yanında aday adaylığını açıklamak istediğini söyledi, bizlerde kabul ettik. İlçemizde bu şekilde aday adaylığını açıklamak isteyen olmadı ama aday adayı başvurusunda bulunmak isteyen 3 kişi daha var. Yerel Seçimlerin kazanmanın derdindeyiz. AK Parti’nin vermiş olduğu imkanları Karpuzlu’muza, vatandaşımıza yansıtalım, gelen hizmetlerden vatandaşımız faydalansın. Geçen dönemden beri 5 tane seçim atlattık. Bu seçimlerde alnımızın akıyla hep çıktık. 2019 Yerel Seçimlerinde hem Karpuzlu’da hem de Büyükşehirde AK Parti’nin bayrağını dalgalandırmanın derdindeyiz. Süleyman Taner Çakar’ın aday adaylığının partimize ve ilçemize hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum. Karpuzlu’da AK Parti’nin bayrağını dalgalandıracağız inşallah” dedi.

“Karpuzlu’yu AK Belediyecilikle Tanıştıracağız”

Uzun süredir hem partililerden hem farklı görüşlere sahip büyüklerden, küçüklerden belediye başkan aday adaylığı konusunda taleplerin olduğunu belirten Süleyman Taner Çakar, “Karpuzlu’yu AK Belediyecilikle Tanıştıracağız” dedi. Çakar sözlerine şu şekilde devam etti; “Taleplere ve teveccühlere kayıtsız kalamadık. Teşkilatımızda daha öncesinde il genel meclisi üyeliği, SKM başkanlığı ve ilçe başkanlığı görevinde bulunduk. 2009 yılında İl Genel Meclisi Üyeliği görevi bize nasip olduğunda ilçemizin bütün muhtarlarıyla uyumlu bir şekilde çalıştık, tüm mahallelerimize çok güzel hizmetler aldık. 2014 yılında Büyükşehir Yasası ile birlikte il genel meclisi üyeliği de kaldırıldı. 20 Kasım 2014 yılında ilçe başkanlığı görevi bize nasip oldu. Bu süreç içerisinde ilçe başkanlığı görevini de layıkıyla yerine getirmeye çalıştık. İlçemizin sorunlarına çare bulmak adına tüm büyüklerimizle uyumlu çalışmalar içinde bulunduk. Birçok hizmetler arasında gerek Çaltı Köprüsü’nün yapılması, gerekse mahallelerimize de bazı ciddi hizmetlerin gelmesi için yukarı mercilere taşıdık ve emek verdik. İlçemize bir parça daha fazla hizmet getirebilir miyiz kaygısı içerisinde olduk. Çok şükür herkesle ılımlı ve uyumlu bir şekilde çalışmaya gayret gösterdik. 1979 yılında Karpuzlu doğumluyum. 19 Mayıs Mayıs Üniversitesi Bilgisayar Programcılığı bölümünden mezun oldum. İlçemizde bilgisayar şirketim var. İlçemizde AK Partimizin Belediye Başkanlığına talebim Allah çıktığımız bu yolu hayırlı eylesin. Bu süreç içerisinde büyük ve küçüklerimizle de görüştük. Bunun hayırlı olacağını düşündük tabi ki partimizin adayı kim olursa olsun arkasındayız. Eğer bu görev bize verilirse de herkesle dost ve barışık bir şekilde elimizden gelenin en iyisini yapmaya çabalayacağız. Karpuzlu hizmete aç durumda. Aydın’ın 17 ilçesi içerisinde nüfusu en az olan ilçelerden birisi. Eğer bu görev bize verilir halkımız teveccüh gösterirse ilçemize hem Aydın’dan hem de Ankara’dan hizmet gelmesi için elimizden gelen mücadeleyi göstereceğiz. Çok güzel projelerimiz var. Allah nasip ederse Karpuzlu’yu AK Belediyecilikle tanıştırmak için AK Parti’den belediye başkanlığına talibim” ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 28 Ekim 2018, 11:57

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472