banner488

“Bizim işimiz hizmet, polemik değil“

Ozan, İl Özel İdare Bütçesi’nden Karpuzlu Köyleri’ne toplamda 383,348 Tl. ödenek çıkartıldığını müjdeledi.

“Bizim işimiz hizmet, polemik değil“
banner496
MHP Karpuzlu İl Genel Meclisi Üyesi ve MHP Karpuzlu Belediye Başkan Adayı Tuğrul Ozan, Karpuzlu köylerinin içme suyu projelerinde ve proje karşılığı köy yardımı dağıtılmak üzere İl Özel İdare Bütçesi’nden toplam 383,348 Tl. ödenek çıkartıldığını müjdeledi.


Karpuzlu’nun tüm sıkıntılarını acilen giderebilmek için çalıştıklarını vurgulayan Ozan, “Köylerin içme suyu projelerinde kullanılmak üzere çıkartılan 165 bin Tl ödeneğin,  47 Bin Tl’si Hatipkışla Köyü için,  25 Bin Tl’si Abak Köyü için ve 93 Bin Tl’si de köylerin içme su depolarının Deneme Bonusu Veren Siteler bakım, tadilat ve onarımı için kullanılacak.” dedi.

Proje karşılığı olarak köylerimize dağıtılmak üzere Köylere Hizmet Götürme Birliği’ne de 218,348 Tl ödenek aktarıldığını da müjdeleyen Ozan, “İnşallah bu ödeneklerimiz ile köylerimizin bir takım sıkıntıları ve acil ihtiyaçları giderilebilir. “ şeklinde konuştu.

“Karpuzlu’nun menfaatleri için çalışıyoruz”

Kendisinin sığ ve düzeysiz polemikler ile kısır siyaset üreten bir politikacı değil Karpuzlu’ya hizmet için samimi bir nefer olduğunun altını çizen Ozan,  “Bizim işimiz hizmet, polemik değil. Biz Karpuzlu’nun menfaatleri için çalışıyoruz ve tüm hedeflerimiz ve girişimlerimiz daima bu doğrultuda olacaktır.” şeklinde konuştu. (Murat TAN)

Güncelleme Tarihi: 30 Kasım 2013, 15:24

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472