banner488

“Beraber ıslandık yağan yağmurda”

Partilileriyle sohbet eden Milletvekili Kılınç, önemli konulara değindikten sonra “beraber ıslandık yağan yağmurda” sözlerinin partililerce yankılandığı bir atmosferle Çine’den uğurlandı.

“Beraber ıslandık yağan yağmurda”
banner496

Ak Parti Aydın Milletvekili Ali Gültekin Kılıç, Çine Adnan Menderes Barajı Hidroelektrik Santrali’ndeki incelemelerden sonra Ak Parti İlçe Teşkilatı binasında partilileriyle bir araya gelerek sohbet etti.

Sohbette bazı partililerin Bölüntü, Dereli, Soğukoluk, Sarnıç ile civar köylerle birlikte 3 bin dönüm arazideki sulama sıkıntısının giderilecek olduğu Dereli Ovacık Mevkii’ndeki  gölet projesine ilişkin olarak çalışmaların ne zaman başlayacağı ve tamamlanacağını sormaları üzerine, bizzat DSİ 21. Bölge Müdürü Ali Rıza Diniz’i arayarak en kısa zamanda bilgi isteyen Milletvekili Kılınç, konunun takipçisi olacağını da belirtti. 

Sohbet havasında partilileriyle görüşerek fikir alış verişinde bulunan ve bir takım sorunları dinleyen Milletvekili Kılınç, önemli açıklamalarda bulundu.

Sohbetinde, yerel ve genel ölçekte karanlık işlere bulaşanlara karşı Ak Parti İktidarı’nın kararlılıkla mücadele ettiğinin altını çizen  Milletvekili Kılınç, eskiden çetelerin, mafyanın ülkeyi kaosa sürüklediğine değinerek, “Bugün itibariyle tüm bu çeteci zihniyet temizlenmiştir.” dedi.

“Alaattin Çakıcı’yı tanımayan yok”

Zamanında sırf bu işlerde olduğu Taraftarium için tanınanların olduğunu kaydeden Milletvekili Kılınç, “O kadar iz bırakmış ki, bir Alaittin Çakıcı’yı bile şu an tanımayan yok. Halk kahramanı mı bu adam? Bu adam sisteme yardımcı olmuş kendince. Polisin, askerin yapması gereken, yargının yapması gereken işi, bu adam yapıyor. Çeki almak için yargıya gideceksin, yargıdan karar alacaksın. Ama elinde çek senet varsa, yargıya polise gerek kalmadan doğrudan bunlara gidiliyordu. Başka şeyler yapılıyordu.” ifadelerini kullandı.

 “Ne yazık ki Ak Parti İktidarı’ndan önce bütün sistemin içine mafya çöreklenmişti.” diyen Milletvekili Kılınç, “Ak Parti’yi samimiyetle destekleyen halkımız olmasaydı, bu mafya temizlenmezdi. Ak Parti iktidarı onun için kararlıkla gitti. Bu hususta  yaptığımız iş cidden büyüktür.” şeklinde konuştu.

“Beraber ıslandık yağan yağmurda!..”

Sohbetten sonra şiddetli yağan yağmura dahi aldırmayan partililerince uğurlanan ve partileriyle beraber fotoğraf çektirmeyi ihmal etmeyen Milletvekili Kılınç’ın bu tavrına ilişkin bazı partililerce söylenen, “Beraber yürüdük biz yollarda, beraber ıslandık yağan yağmurda..” sözleri Milletvekili Kılıncı ve partilileri güldürdü. (Murat TAN)

Güncelleme Tarihi: 27 Kasım 2013, 04:52

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
namık kemal tekce
namık kemal tekce - 10 yıl Önce

sayın vekilim .şahsi fikrim.gerçekten halkla bütünleşmenden bazı kesimler rahatsız oluyor.genede siz yolunuza devam edin doğruya duvar eğilir fakat yıkılmaz

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472