banner488

Belediye Başkan Adayı Celal Özden’e Yoğun İlgi

Belediye Başkan Adayı Celal Özden’e Yoğun İlgi
banner269

Cumhur İttifakı'nın AK Partili Çine Belediye Başkan Adayı Celal Özden, 31 Mart seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Çine Sanayi esnafı ziyaret ederek hal ve hatırlarını soran Celal Özden, belediye başkanı seçilmiş gibi karşılandı.

Çine Belediye Başkan Adayı Celal Özden, 31 Mart seçim çalışmaları kapsamında sanayi sitesi esnafını ziyaret ederek esnafın sıkıntılarını bildiğini ve çözüm üretmeye geldiğini söyledi. Özden ziyaretlerini, AK Parti Çine İlçe Başkanı Mehmet Tosun ve yönetim kurulu üyeleri, Aday Adayları Mutlu Eşiyok ve Burhan Kandemir, MHP Çine İlçe Başkanı Kazım Oluç ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte gerçekleştirdi. Esnaf ve vatandaşlardan destek ve dua isteyen Çine Belediye Başkan Adayı Celal Özden, esnafları tek tek gezerek sıkılmadık el, çalınmadık kapı bırakmadan ziyaretlerini sürdürdü. Çine Belediye Başkan Adayı Celal Özden, esnaftan ve vatandaşlardan yoğun ilgisi ile karşılandı.

Çine Belediye Başkan Adayı Celal Özden’e esnaf çeşitli sıkıntılarını dile getirerek çözüm beklediklerini iletti. Bu sıkıntıları önümüzdeki günlerde daha detaylı dinleyip not alacaklarını söyleyen Başkan adayı Celal Özden, “Karar sizin. Eğer bizleri Başkan seçerseniz söylemiş olduğunuz tüm sıkıntılarla yakından ilgileneceğiz ve çözüm için birlik beraberlik içinde çalışarak çözüm bulacağız. Bizler göreve geldiğimizde ayrım yapmadan hizmet yaparak sanayimizi güzelleştireceğiz. Siz esnaf kardeşlerim daha sıcak ve hijyen ortamlarda ekmeğinizi kazanacaksınız. Çine’yi 2 yıl içinde tanıyamaz hale getirmek için, Çine’mize gelmemiş olan hizmeti getirmek için adayınızım” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 29 Ocak 2019, 20:17

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472