banner488

Bedduacı Vekil Çandar Çine’de sahne alacak

Geçtiğimiz günlerde Çanakkale’de Başbakan’a ağır sözlerle beddua eden Milletvekili ve Egeli türkücü Tolga Çandar, Çine ADD Temsilciliği’nin düzenleyeceği dayanışma gecesinde sahne alacak.

Bedduacı Vekil Çandar Çine’de sahne alacak
banner496
Geçtiğimiz günlerde CHP Muğla Milletvekili Çandar, Tümgeneral Hasan Hüseyin Demirarslan’ın TÜBİTAK’ta çalışırken öldürülen oğlu Göktuğ Demirarslan’ın cenazesi için Çanakkale’ye geldiğini belirterek Harp Okulu’ndan sınıf arkadaşı olan Tümgeneral Hasan Hüseyin Demirarslan’ın cenazesi için başsağlığı dilemeyen Başbakan Erdoğan’ı kınamış ve ağır sözler sarf ederek beddua etmişti.


Çandar eleştirilerinin bedduaya dönüştüğü konuşmasında, “Haram olsun. Başbakan diyorlar ya şimdi. Gözleri kör olsun inşallah. Yani inleye inleye g……n inşallah. Bunu söylemek zorundayım. Çünkü sen bu ülkenin başbakanısın. Bir Tümgeneralin oğlu öldürülüyor, bir kere ‘başın sağ olsun’ demedi. Demirarslan generalin oğlunun cenazesinde bir tek ben vardım ya. Yazıklar olsun” şeklinde konuşmuştu.

Bu sene içerisinde temsilcilikten şubeye dönüşen ve Çine’de hızlı bir ilerleme kat eden Çine ADD, türlü etkinliklerle de adından söz ettirmeye devam ediyor.

Mariobet initial initial;">Her ne kadar, sırf Atatürkçü doğrultuda ve düşüncede oldukları için katledilen ve ölüm yıldönümleri olan 6 Ekim’de Bahriye Üçok ve 21 Ekim’de Ahmet Taner Kışlalı’nın Çine ADD tarafından bir basın bildirisi bile anılmadığı ortadayken, Çine ADD’nin düzenleyeceği ‘dayanışma gecesi’ yaklaşan yerel seçimler öncesi akıllarda türlü soru işaretleri de bırakmıyor değil.

14 Aralık Cumartesi akşamı Şehler Belediye Düğün Salonu'nda gerçekleştirilecek olan dayanışma yemeği hakkında konuşan ADD Çine Şube Başkanı Ayşe Aşkar,  "Cumhuriyet ve cumhuriyete bağlı kurumlar yıkım projesine sessiz ve tarafsız kalmamalıdır, kalmayacaktır. Temeli güçlü olan Türkiye Cumhuriyeti gerçek sahipleri tarafından yaşatılacaktır. Bu sıkıntılı günlerde tüm Cumhuriyetçileri, Atatürkçüleri moral, güç, mücadele ruhu bulacakları ADD çatısı altında 14 Aralık Cumartesi günü saat 19.00’da gerçekleştireceğimiz dayanışma yemeğimize bekliyoruz. Düzenlenecek olan yemekte sergileyeceğimiz cumhuriyetçi birlikteliğin üyelerimizde, düşündaş örgütlerde bir sinerji yaratacağına dair olan inancımız sonsuzdur. Bu vesile ile tüm halkımızı düzenleyeceğimiz dayanışma yemeğine davet ediyoruz" dedi.(Murat TAN)

Güncelleme Tarihi: 19 Aralık 2013, 23:12

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
salih turnalıoğlu
salih turnalıoğlu - 10 yıl Önce

eskiden çine de uzun yıllar yaşamış, öğrenim hayatı ve gençliği çine de geçmiş hala yakınlarım için çine ye gelen giden biri olarak;değerli sanatçı tolga çandar 'ı daha önce izlemiş olmama rağmen yine izlemek isterdim.bedduasında haklıdır başbakan araplar için ağlar teröristlerle güler eğlenir bu millete hizmet eden vatan evlatlarını içeri tıktırır ağlatır inşallah bu kara bulutların arkasından güneş doğacak
salih turnalıoğlu
emekli m eğ şefi
kuşadası 0542 652 7235

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472