banner488

Başkan Dinçer Mazbatasını Perşembe Günü Alacak

Başkan Dinçer Mazbatasını Perşembe Günü Alacak
banner496

Yerel Seçimlere Millet İttifakı’nın Cumhuriyet Halk Partili adayı olarak giren ve ikinci kez başkan seçilen Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer mazbatasını Perşembe günü alacak.

31 Mart Yerel Seçimlerinin ardından Cumhur İttifakı’nın itirazları neticesinde devam eden adliye aşaması sona erdi. Geçen hafta İlçe Seçim Kurulu’na yapılan itiraz reddedilmiş, daha sonra İl Seçim Kurulu’na yapılan itiraz reddedilmiş ve arkasından Yüksek Seçim Kurulu’na itirazda bulundu ancak itiraz reddedildi. Millet İttifakı'nın CHP'li Çine Belediye Başkan Adayı Enver Salih Dinçer, 417 oy farkla yeniden başkan seçildi.

Bu kararla Çine Belediye Başkanlığını ikinci kez kazanan Enver Salih Dinçer yaptığı açıklamada “Çine’de halkımızın dediği oldu. Yüksek katılımlı ve demokratik bir ortamda gerçekleştirilen seçimin İlçemize, Aydın’ımıza ve ülkemize hayırlı olmasını dilerim” dedi.

Başkan Dinçer, 11 Nisan 2019 Perşembe günü saat 11.00’da mazbatasını alarak yeni dönem için görevine başlayacak. Çine Hükumet Meydanında yapılacak olan mazbata törenine tüm vatandaşları davet edildi.

Güncelleme Tarihi: 09 Nisan 2019, 16:10

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472