banner488

Başkan Dinçer Mahalle ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor

Başkan Dinçer Mahalle ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor
banner269
Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, Evciler, Yolboyu ve Ünlüce Mahallelerini ziyaret etti. Başkan Dinçer ve Büyükşehir Belediye yetkilileri ile mahalle sakinlerinin sorunları dinledi ve yapacakları projeler hakkında bilgi verdi.

Mahalle ziyaretlerinde vatandaşların görüşlerinin önemli olduğunu belirten Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, “Büyükşehir Yasasından sonra köyden mahalleye dönüşen yerlerin sorunlarını biliyoruz, fakat mahalle halkının görüşünü almak, ortak kararlar vermek bizim için çok önemli. Her zaman dediğimiz gibi bizim siyasi görüşümüz seçimle bitti, bizler hizmet yarışındayız” dedi.

Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer beraberindeki Belediye Başkan Yardımcısı Timuçin Karabulut,  Aydın Büyükşehir Meclis Üyesi Barış Altıntaş, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ertuğrul Yamen, Aski Alltyapı ve Kanalizasyon Daire Başkanı Hakan Olkaç, Aydın Büyükşehir Yol Şube Müdürü Onur Yılmaz, Çine Ayba sorumlusu Eray Afşin’in eşliğinde Evciler, Yolboyu ve Ünlüce Mahallelerini ziyaret etti. Mahalle halkı ile sohbet eden Başkan Dinçer mahalle sakinlerinin sorunlarını dinlendi ve yapacakları projeleri anlattı.

Ünlüce Mahallesine yapılan ziyarette mahalle halkı, yapılan köprü için Başkan Dinçer’e teşekkür etti ve köprünün altından geçen 2 kilometrelik yolun yapılmasını talep ettiler.

Yolboyu Mahalle halkı da, bugüne kadar siyasiler hep seçimden seçime yanımıza geldiler, ilk defa seçim harici siyasiler ziyaretimize geldi, bunun için çok teşekkür ederiz, bu bizi çok mutlu etti, dediler. Ayrıca Osan Mahallesine kadar asfalt yolun onarılmasını, mevcut düğün salonu içerisine yemekhane yapılmasını, kahvehane altında bulunan derenin ıslahının yapılarak sağlı sollu duvar çekilmesini istediler.

Evciler Mahallesi sakinleri de, ana yollardaki çöplerin düzenli toplandığını fakat ara sokaklara da çöp konteynırı istediklerini, mahalle nüfusunun kalabalık olduğu için düğün salonunun ihtiyaç olduğunu belirttiler. Evciler Mahalle ziyaretine katılan Ziraat Odası Başkanı Özkan Atıgan yaptığı konuşmada; “Özlem Başkanımıza, Salih Başkanımıza teşekkür ederiz. Ziraat Odası adına olsun mahalle olarak olsun onlardan taleplerimiz oldu, oluyor. Sağ olsunlar bizi hiç geri çevirmediler, isteklerimiz hep karşılandı. Çine’mizde Belediye, kurumlar, odalar, üniversite uyumlu olarak çalışıyor. Bu uyum da Çine’mize fayda getiriyor. Hep böyle gitmesini temenni ediyorum. Ayrıca mahalle olarak düğün salonuna ihtiyacımız şu anda yok. Büyükşehir Başkanımız Özlem Hanım ile Salih Başkanımız eski hayvan pazarı bulunan yere güzel bir düğün salonu yapılıyor. Burası mahallemize yakın bir yer, biz düğünlerimizi orada yaparız” dedi.

Mahallelerde sorunları tek tek dinleyen Başkan Dinçer, taleplerin bir bir karşılanacağını ve buralara yatırımlarının devam edeceğini söyleyerek amaçlarının Çine’ye bağlı tüm mahallelere en iyi şekilde hizmet vermek ve tüm halkın faydalanabileceği alanlar oluşturmak olduğunu bir kere daha vurguladı.











Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472