banner488

Aydınlı Çocuklar Büyükşehirle Mutlu

Büyükşehir Belediyesi Aydın genelinde 200'den fazla çocuk oyun alanı yaptı

Aydınlı Çocuklar Büyükşehirle Mutlu
banner269

Aydın'a vatandaşların taleplerine göre yatırımlar yapan Aydın Büyükşehir Belediyesi, çocukların isteklerini ve ihtiyaçlarını da unutmuyor. Çocukların oyun alanı taleplerine yerine getirmeye devam eden büyükşehir belediyesinin Aydın genelinde mahallelere yaptığı çocuk oyun alanı ve park sayısı 205'i buldu.

Büyükşehir belediyesi, çocukların oyun oynayıp keyifli zaman geçirebilmeleri için sadece geçen iki hafta içerisinde 13 oyun alanının yapımına başlayarak çocukların hizmetine açmaya devam etti. Son olarak Koçarlı'nın Kasaplar ve Orta mahallelerinde; Nazilli'nin Güzelköy, Kızıldere ve Hisarcık mahallelerinde; Çine'nin Kavşit, Kabataş ve Kahraman mahallelerinde; Germencik'in Karaağaçlı ve Yedieylül mahallelerinde; İncirliova'nın Erbeyli Mahallesi'nde çocuk oyun alanları bitirilerek çocukların kullanımına açıldı. Park Bahçeler Daire Başkanlığı tarafından Koçarlı'nın Çakmar ve İncirliova'nın Dereağzı mahallelerinde de oyun alanlarının yapılmasına devam ediliyor. Buradaki alanlar da kısa sürede bitirilerek çocukların kullanımına açılacak.

Aydınlı çocuklar: Oyun alanlarımızla çok mutluyuz

Oyun alanlarında boş zamanlarında arkadaşlarıyla oyun oynayıp eğlenceli zaman geçirdiklerini söyleyen çocuklar, kendileri için yapılan oyun alanları için çok mutlu olduklarını söylüyorlar. Çocuklar kendilerini unutmayan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na teşekkür ediyorlar.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472