banner488

“Aydın Milletvekilliğinin 7’sine de talibiz”

“Ülküde Birlik, Ülkede Birlik” Gençlik Şöleni'nde Yıldızdoğan MHP Aydın Milletvekili ve Milletvekili Adayı Ali Uzunırmak’ı sahneye davet etti.

“Aydın Milletvekilliğinin 7’sine de talibiz”
banner496

“Ülküde Birlik, Ülkede Birlik” Gençlik Şöleni'nde Yıldızdoğan MHP Aydın Milletvekili ve Milletvekili Adayı Ali Uzunırmak’ı sahneye davet etti. MHP’li Gençlerin düzenlediği programa emeği geçenler için teşekkür eden Uzunırmak vatandaşlara seslendi.

“Ey mavi göklerin kızıl ve beyaz süsü, kız kardeşimin gelinliği, şehidimin son örtüsü, ışık ışık dalga dalga bayrağım, senin destanını okudum senin destanını yazacağım diyen Türk Milliyetçileri” diyerek seslenen Milliyetçi Hareket Partisi Aydın Milletvekili ve Milletvekili Adayı Ali Uzunırmak, “ Sizler bugün Akçaova’dan, Alabayır’dan, Altınova’dan, Bereket’ten, Çaltı’dan, Topçam’dan, Dutluoluk’tan, Karanfiller’den, Hasanlar’dan, Karakollar’dan daha birçok mahalleden buraya akın akın geldiniz. Siz başkaları gibi Aydın’a Muğla’dan, İzmir’den, Denizli’den taşıma miting toplantısına gelmediniz. Türkü çağıran, türkü söyleyen Mustafa Yıldızdoğan’ı dinlemeye gelen Türk milliyetçilerisiniz.”

“Güneş Balçıkla Sıvanmayacak”

 Uzunırmak, “Türkiye inşallah 8 Haziran’da yeni bir Türkiye olarak uyanacaktır. 13 yıllık artık yalan bulamadıklarından mecburiyetten doğruyu söyleyenlerin defteri dürülecek. Aydın meydanlarında bir sürü serenat, bir sürü yalanlar dinletildi. Türkiye’yi yalanla kasıp kavuruyorlar. Çinelilere sesleniyorum, Çine Devlet Hastanesini biz bitirmedik mi? Çine’deki barajın ödeneklerini en yüksek Milliyetçi Hareket Partisi’nin iktidar ortağı olduğu dönemde Ali Uzunırmak vasıtasıyla temin edilmedi mi?  Televizyonlarda aslı astarı olmayan bir vatandaşı çıkartıp Çine Barajı’nın üstünden siyaset yapmak kimin haddinedir. Güneş balçıkla sıvanmayacak, yalan da bitecek.”

“MHP Adaylarının 7’si de Aydın çocuğu”

7 Aydın çocuğumuz, 7’sinin de doğum yeri Aydın yazar diyen Ali Uzunırmak,“Onlar kleptoman olmuşlar, MHP 7 adayı birlikte resim çektirip pankart hazırlatınca, araçlarımıza bu resmi yapıştırınca onlarda hemen pankartlarını değiştirdiler hatta o kadar acele ettiler ki bazılarının vesikalık fotoğraflarını koydular. Bunlar her şeyi çalıyorlar emeği, bilgiyi, aklı, parayı ne bulurlarsa çalıyorlar. AKP’ye oy verenler değil AKP’yi yönetenler hırsız bunu da bilmemiz lazım.”

“HDP Barajı aşsın diye dua ediliyor”

Uzunırmak, “Demokratların beşiği olan Çine’den sesleniyorum. AKP ülkeyi o duruma getirdi ki bu gün AKP’den kurtulmak için BDP’nin ve HDP’nin barajı açmasını arzu eden insanlar durumuna geldi Türkiye’de. Öyle bir garabet yaşanıyor ki AKP o kadar nefret ettirdi ki kendisinden bundan kurtulmanın yolunu bazı aydınlar, hiç alakası olmayan insanlar HDP’nin barajı açmasını dua eder hale geldiler. AKP öyle kötü yönetti ki Türkiye’yi, artık dini değerlerimizin, milli değerlerimizin hiç birinin kıymeti kalmadı. Soruyorum sizlere Demokrat, milliyetçi muhafazakar olan Çine’ye AKP karşıtlığının CHP sempatizanlığına dönüşmesini içinize sindirebiliyor musunuz? AKP karşıtlığının BDP’nin barajı aşmasının dua eder hale gelen Türkiye’yi içinize sindirebiliyor musunuz? AKP’ye oy veren milliyetçi muhafazakar kimlikli kardeşlerimize sesleniyorum her türlü milliyetçiliği ayaklarımın altına alıyorum diyen bir Genel Başkan’ın partisinde Milliyetçilik adına hangi siyaset yapılır. Sözde dini duygulara hitap eden AKP’de Allah’ın her türlü vasfını üstünde taşıyor diyen adama halen milletvekili adayı gösteren bir partide dini duygulardan bahsedilebilir mi? Peygamber Efendimiz Mekke’yi fethettiğinde gurura kapıldı, hatta yaptı biz o hatayı yapmayacağız deyip kendini Peygamberden daha üstün gören, TBMM’si kürsüsünde Anayasayı tanımıyorum diyen adamın İçişleri Bakanı olduğu ve milletvekili adayı olduğu bir AKP’de halen daha dindarlıktan bahsedilebilir mi? Bizim aklımızı başımıza almamız lazım.”

“Aydın Milletvekilliğinin 7’sine de talibiz”

Ali Uzunırmak, “Adnan Menderes’imizi de istismar ediyorlar.  İktidar partisi soruyorum kaç yıldır Adnan Menderes’i, Turgut Özal’ı hatırlıyorsunuz? Kendileri Refah Partisi’nde siyaset yaparken Özal’ın hakkında söylemediklerini bırakmadılar, şimdi milletin adamı diye rahmetli Menderes’imiz ve Özal’a beraber fotoğraf yapıştırmaya çalışıyorlar. Bunların samimiyeti sorgulanmamalı mıdır? Ne doğum yeri Aydın yazmayanlar, ne de Aydınlı olmayı, Aydın’ı benimsemeyenler Aydın’dan milletvekili olmasınlar. Siyasi hayata girdiğimden beri söylüyorum bizim doğum yerimizde, ölüm yerimiz de  Aydın’da olacak. Ama Aydın’dan milletvekili adayı olup da annesinin naaşını Afyon’a gönderenler Aydın milletvekilliğine yakışmazlar. Aydın’a kalmaya geldim deyip, milletvekilinin Ankara’da olması gerektiğini bilip Aydın’a basın müşaviri olmaya gelenler sizleri kandırmasınlar. 7 Adayımız Aydın çocuğuyuz ve hep beraberiz, Aydın Milletvekilliğinin 7’sine de talibiz” şeklinde konuştu.

Konser sonrası vatandaşlar adayların etrafını sararak kendi sıkıntılarını dile getirdiler. “Ülküde Birlik, Ülkede Birlik” Gençlik Şöleni'ne katılan MHP Aydın Milletvekili Adayları Ali Uzunırmak ve Hüseyin Karagöz vatandaşların sorunlarını dinlediler.

MHP Milletvekili Adayı Karagöz ‘Bizimle yürü Çine, bizimle yürü Türkiye’

Halkın yoğun ilgisini gören adaylardan MHP Aydın Milletvekili Adayı Hüseyin Karagöz, Aydın’ın, Çine’nin sorunları belli, Türkiye’nin sorunları belli bu sorunları çözüme kavuşturmak önce Yüce Rabbimin izniyle sonrada değerli halkımızın takdiri ile MHP iktidarı ile olacaktır. Bu seçim Efeler diyarı Aydınımızın seçimi, bu seçim Türkiye’nin ve Türk milletinin şaha kalktığı bir seçim olacak. İşsizliğe, haksızlığa, yolsuzluğa dur demek için ‘Bizimle yürü Çine, bizimle yürü Türkiye’” dedi.










Güncelleme Tarihi: 16 Mayıs 2015, 16:11

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472