banner488

Aydın MHP, Ahıska Türklerini ziyaret etti

Aydın MHP, Ahıska Türklerini ziyaret etti
banner269
Milliyetçi Hareket Partisi Aydın Milletvekili Deniz Depboylu İncirliova Sandıklı Mahallesi'nde yaşayan Ahıska Türklerini ziyaret etti.

MHP Aydın Milletvekili Depboylu’ya Ahıska Türklerini ziyaretinde, İncirliova Belediye Başkanımız Gürşat Kale, İl Başkanımız Burak Pehlivan, İncirliova İlçe Teşkilat Başkanımız İsmail Yorgalı ve yönetim üyeleri eşlik etti.

Ziyaretleri sırasında göçmen Türkmenlerimizin özellikle 2010 yılından sonra AKP hükümeti tarafından yürürlüğe konan uygulamalar sebebiyle o vakit itibarı ile ülkemize göçen 20 Türkmen ailesinin vatandaş olamadıkları için yaşadıkları sıkıntıdan ve özellikle son yıllarda Suriyeli göçmenlere tanınan hakların kendilerine tanınmamasından duydukları üzüntüyü dile getirdiler. Vatandaş olamamaları sebebiyle özellikle hastanelerde yaşadıkları sıkıntılar ve Suriyelilere tanınan sağlık hizmetlerinden kendilerinin faydalanamamasını anlayamadıklarını belirttiler.

Aydın Milletvekili Deniz Depboylu, konuyu meclise taşıyarak yaşanan haksızlık ve mağduriyeti gidermek adına gerekli girişimleri başlatacağını ve konunun takipçisi olacağını belirtmiştir.







Güncelleme Tarihi: 21 Kasım 2016, 04:11

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472