banner488

Aydın CHP’nin Kadınları Çine’de Toplandı

Aydın CHP’nin Kadınları Çine’de Toplandı
banner496

Çine CHP Kadın Kolları, toplantıda Aydın İl Başkanı Ayşe Özdemir başta olmak üzere 17 ilçenin Kadın Kolları Yönetim Kurulu üyelerini ağırladı. Kadınlar ilk olarak CHP ilçe merkezinde toplandı. Ardından Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer’i ziyaret etti.

CHP kadınlarla iktidara yürüdüğünü vurgulayan CHP Aydın İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Özdemir, "Başkan Enver Bey'in seçim çalışması her başkana örnek bir çalışma oldu. Kadın kolları ile birlikte ev ev kadınlarımızı ziyaret etti. Bu davranışı gerçekten takdire şayan oldu. Kendisini tebrik ediyoruz. Belediye başkanlarının görevi sadece yol, su değildir. Başkanımız Çine'de vatandaşın ekonomisine de dokunuşlar yaptı ve bunun faydasını seçimlerde gördü. CHP kadınlarla iktidara yürüyor. Biz her daim seçime hazırız. Seçim olsun ya da olmasın üyelerimiz ile bir araya gelerek fikir alışverişinde bulunuyoruz" dedi.

Ayşe Özdemir, eşgüdüm toplantısına ev sahipliği yapan Çine Kadın Kolları Başkanı Gülgün Ok ve yönetimine teşekkür etti.

“Kadınlarımız baş tacımız”

Partisinin kadın kolları temsilcilerini bir arada ağırlamaktan dolayı mutlu olduklarını belirten Çine Belediye Başkanı E. Salih Dinçer; “2019 yılındaki yerel seçimlere her seçime girerken büyük bir umutla giriyorduk. Ama seçim sonrası biz nerde yanlış yaptık diyorduk. Genel iktidar olma gibi düşüncelerimiz hep ikici plandaydı. 2019 seçimlerinde Genel Merkezimizi de her yerde doğru aday göstermesi, adayların çalışmasıyla illerin ve büyükşehirlerin birçoğunu aldık. Cumhuriyet Halk Partisi üyeleri nasıl İstanbul’u, Ankara’yı güzel bir şekilde yönetiyorsa Türkiye’yi de aynı şekilde yönetebilir vatandaşın aklına yerleştirebilirsek o zaman genel iktidara çok rahat gelebiliriz. Tabi ki bu başaklarımızı kadın kollarımıza borçluyuz her zaman yanımızda her zaman kadınlarımızın yanında. Kadınlarımız toplumun temel direği olarak baş tacımız” şeklinde ifade etti.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472