banner488

Atay “Halkımız Gereken Cevabı Sosyal Medyada Verdi”

AK Parti Çine İlçe Teşkilatı, 30 Mart Yerel Seçimleri’nden sonra ilk İlçe Danışma Kurulu Toplantısı'nı gerçekleştirdi.

Atay “Halkımız Gereken Cevabı Sosyal Medyada Verdi”
banner496

Parti binasında gerçekleştirilen İlçe Danışma Toplantısı'na AK Parti Aydın İl Teşkilatı Başkanı Sadık Atay, AK Parti Çine İlçe Teşkilatı Başkanı Erkan Özkaya, AK Parti Çine Teşkilatı Kadın Kolları Başkanı Ayşe Cingöz ve çok sayıda partili katıldı.

Açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Erkan Özkaya” Öncelikle seçimlerden sonra yaptığımız ilk danışma toplantısına gösterdiğiniz ilgiden dolayı teşekkür ederim. Seçimlerden yeni çıkmamıza rağmen yeni bir seçim hazırlığı yapıyoruz.  Teşkilatımızla 10 Ağustos’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı çalışmalarımızı başlatmış bulunuyoruz. Çalışmalarımız kapsamında sandık yönetim kurulunu tekrardan oluşturuyoruz. Mahalle başkanlarımız da revizyona gideceğiz. Seçimlere kısa süre kalmasına rağmen Cumhurbaşkanlığı seçimini en üst düzeyde oy alarak taçlandırmak istiyoruz. Bizler bu Ramazan ayında nasıl çalışırız? İşte oruç var diyebilirsiniz, fakat bizler bunu referandumda yaşadık inanın arkadaşlar daha zevkli oluyor. Bu zamanda hem oruçlarımızı tuttuk, teravihlerimizi de kıldık. Bu seçimde hep birlikte gücümüze güç katarak çalışmalarımıza devam edeceğiz" dedi.

Konuşmanın ardından kısa bir açıklama yapan İl Başkanı Sadık, Atay  toplantının bu bölümünde gündeme dair teşkilat içi meseleleri konuşacaklarını belirterek toplantının geri kalanını basına kapalı olarak devam edeceklerini belirtti. Basın mensupları tarafından sorulan çatı aday adayı konusunda ön plana çıkan Ekmeleddin İhsanoğlu hakkında kısa bir açıklama yapan Atay "Zaten sosyal medyadan halkımız bu sorunun cevabını çok güzel bir şekilde veriyor. Talihsiz bir durum diye değerlendiriyorum. MHP ile yola çıkmış bir CHP var. Yolları paralel gitmemiş olabilir. Bu arada paralel yapıyla da hareket eden bir CHP var. Saadet Partisiyle de bir şekilde ortak bir noktamız var noktasına getiriyorlar. Şuanda bu isim tam olarak net değil. Tam olarak netleştiğinde bu Sekabet sorunuza daha ayrıntılı ve net bir şeklide cevaplar alabilirsiniz” diyerek sözlerini tamamladı.




Güncelleme Tarihi: 20 Haziran 2014, 13:38

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472