banner488

“AKP’liler havaalanı konusunda gölge etmesinler Aydınlı başka ihsan istemez”

Milliyetçi Hareket Partisi Aydın İl Başkanı Cem Akbudak seçim önü AKP’li vekil adaylarının Aydın’da havaalanı yapma mücadelesi veriyormuş gibi beyanatlar vermesine tepki göstererek “AKP’li vekil adaylarının havaalanı söylemleri pişmiş aşa su katmaktan başka bir şey değildir.

“AKP’liler havaalanı konusunda gölge etmesinler Aydınlı başka ihsan istemez”
banner496
 Aydın’da ki havaalanı çığlığına 13 yıldır kulak tıkayanlar bu gün ne oldu da havaalanı lobisinin başıymış gibi hareket etmeye başladılar. Aydın’lı sanayicinin, tarımcının, ticaret erbabının havaalanı mücadelesinde oluşturdukları lobiye AKP’li vekil adaylarının sanki onlarla birlikteymiş gibi hareket etmeye çalışması samimiyetten uzak ve şık olmayan bir harekettir” dedi.

  AKP’liler değil midir Çıldır Havaalanın yanına Doğalgaz Çevrim Santrali yapmaya kalkan?

AKP’nin Çıldır Havaalanı uçuş sahasına doğalgaz çevrim santrali bile yapmaya kalktığını dile getiren MHP Aydın İl Başkanı Cem Akbudak; “Aydın Ticaret Odası’nın  “Çıldır’maya az kaldı” çıkışıyla bir köşeye sıkışan AKP’li vekil adayları şimdide ortaya çıkıp sanki havaalanı lobisini oluşturan kendileriymiş gibi bir algı yaratmanın peşine düştüler. Kamuoyu şunu gayet iyi biliyor ki AKP’liler Aydın’ın havaalanı meselesinde hiçbir zaman samimi olmamıştır.  Geçmişte Çıldır Havaalanı uçuş sahası yanına doğalgaz çevrim santrali planlayan iktidar havaalanı yapılmasına destek midir? Köstek midir? AKP’liler değil midir Çıldır havaalanın yanına doğalgaz santrali yapmaya kalkan? Aydınlı ticaret erbabı, Sanayici ve Tarımcının havaalanı mücadelesinin yanındayız. Milliyetçi Hareket Partisi olarak AKP’lilere sesleniyoruz ve diyoruz ki Çıldır Havaalanı mücadelesinde  “gölge etmeyin Aydınlı başka ihsan istemez” dedi.

Güncelleme Tarihi: 17 Ekim 2015, 17:46

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472