banner488

AKP Aydın Milletvetvekili Adayı Metin Yavuz'dan değerlendirme

Ak Parti Aydın Milletvekili Adayı Metin Yavuz değerlendirmelerde bulundu.

AKP Aydın Milletvetvekili Adayı Metin Yavuz'dan değerlendirme
banner496

Geçtiğimiz yıl yerel seçimlerde AK Parti Söke Belediye başkan adayı olan, 7 Haziran 2015 de yapılacak olan genel seçimlerde ise yine AK Parti'den bu kez milletvekili aday adaylığı başvurusunda bulunan, Mimar Otomotiv, Mimar Sigorta, Yavuz Kuyumculuk, Egemed Hastaneleri, Karya İnşaat ve Sötek'in içinde yer aldığı Yavuz Gurubun yönetim kurulu başkanlığını yürütmekte olan işadamı Metin Yavuz, dün akşam saatlerinde açıklanan sonuçlar ile AK Parti Aydın Milletvekilleri sıralamasında 5.ci sırada yer aldı.

Sıralama hakkında bir değerlendirme yapan Yavuz, '' Genel merkezimin takdiri olan sıralama ülkemize ve ilimize hayırlı olsun.'' dedi.

Adaylık sürecine kadar AK Parti Genel Merkezi tarafından teşkilat içi ve STK temayül yoklamalarının yanı sıra Ankara'da yapılan birebir mülakatlarında yer aldığı bir takım aşamalardan geçildiğini ve bu süreçte diğer tüm aday adaylarının da AK Parti davasına yakışır bir şekilde hareket ettiğine dikkat çekti.  Aday adaylığı sürecinde kendisine destek olan ailesi başta olmak üzere tüm dostlarına teşekkür eden AK Parti Milletvekili adayı Metin Yavuz, '' Bir hedefim vardı, doğduğum ve doyduğum yer olan Söke'yi metropol şehir yapabilmekti. Bu yüzden geçen yıl yerel mahalli seçimler de çözümün merkezi olarak gördüğüm AK Partiden Söke Belediye Başkan Adayı olarak bölge coğrafyasını karış karış gezerek projelerimi anlattım. Ama öyle düşünüyorum ki doğru şekilde anlatamamışız. Buna rağmen o bölgedeki mevcut AK Parti oylarını gözle görülür bir şekilde arttırdık. Bu hedefimden vazgeçmiş değilim. Söke Belediye başkanı olamadım belki de ama küsmek, dargın kalmak bana da, inandığım bu AK Parti davasına da yakışmaz. Çünkü ben memleketime hizmet sevdalısı olan birisiyim ve bu vesileyle Milletvekilliği Aday adaylığı başvurusunda bulunmuş çalışmalarıma devam etmiştim. Adaylık nasip oldu.  Allah nasip eder, milletimizin vekili olma şansını bulursam iktidar partimizin gücünü tüm Aydın sınırları içerisindeki hemşerilerimizin menfaatleri, Aydın'ın çıkarları doğrultusunda en doğru şekilde kullanılabilmesi amacıyla var gücümle çalışacağımın sözünü veriyorum. İktidarımız son on iki yılda 11 milyar TL yatırım yaptı ve yatırımlar yapılmaya devam ediyor. Bu vesileyle de bu dönem içerisinde yapılan yatırımlarda emekleri olan mevcut milletvekillerimiz Sn. Mehmet Erdem, Sn. Semiha Öğüş ve Sn. Ali Gültekin Kılınç'a emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Genel Başkanımız, Başbakanımız Sn. Ahmet Davutoğlu ve komisyonda bulunan değerli büyüklerimizin uygun gördüğü Aydın Milletvekili aday sıralamasında bana da yer vermelerinden dolayı memnuniyetlik duydum. Sıralamada bulunan diğer aday arkadaşlarımla birlikte Yeni Türkiye Güçlü Aydın yolunda davamıza yakışır şekilde çalışmalarımıza devam edeceğimizin bilinmesini isterim. Yeni Türkiye'nin inşasından önemli bir dönem olan genel seçimlerin ülkemiz ve ilimiz için hayırlı olmasını temenni ediyor, desteklerini esirgemeyen başta değerli ailem, AK Parti davasının mensubu olan veya olmayan ama bana desteklerini esirgemeyen tüm dostlarıma çok teşekkür ediyorum'' dedi.


Güncelleme Tarihi: 08 Nisan 2015, 19:32

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472