banner488

CHP'li Kemal Güneri'den Tepki

Güneri, "Aydın sol mudur? Sağ mıdır?"

CHP'li  Kemal Güneri'den Tepki
banner496

CHP İl Gençlik Örgütü Başkanı Kemal Güneri,  AKP Aydın 2. Sıra Milletvekili Adayı Abdurrahman Öz’ün “Biz Aydın’da ezberleri bozacağız. Aydın sol değildir. Hep birlikte Ankara’daki Aydın ile ilgili olumsuz kanaati değiştirmemiz gerekiyor. Önemli olan Aydın’ın kazanılmasıdır. Aydın’ın sol olmadığını hep birlikte göstereceğiz” sözlerine tepki gösterdi.

Güneri “ Sayın Öz bir itirafta bulunmuştur aslında. Bu itiraf şudur. Ankara yani Davutoğlu, yani Recep Tayyip Erdoğan Aydın’a, Aydın halkına olumsuz bakıyor derken Sayın Abdurrahman Öz, Aydınlı yurttaşlarımızın kendileri için öteki olduğunu itiraf ediyor. Bizler bu gerçeği zaten biliyorduk. Bu gerçeklik İl Özel İdaresinin varlıklarının adaletsiz bir şekilde dağıtılmasıyla ayan beyan ortaya çıkmıştı. Artık kendileri de itirafta bulunmuştur.” Dedi.

İşte Bu Kale Efe Gibi Karşınızda Dimdik Duruyor

Aydın halkının ayrıştırılmaya çalışıldığını belirterek sözlerine devam eden Kemal Güneri  “Aydın’ı sol mudur? Sağ mıdır? diye ayrıştıracağınıza Aydın’ın Cumhuriyet’in bir kalesi olduğu gerçeğini kabul edin. Aydın’ın bir Kuvayi Milliye şehri olduğunu anlayın. İşte bu kale size geçit vermiyor. İşte bu kale Efe gibi dimdik karşınızda duruyor. Aydın’da bu halk nasıl sizin karşınızda duruyorsa ve durmaya devam edecekse, 7 Haziran Genel Seçimlerinde de Milletçe, yolsuzluklarınıza, yasaklarınıza, ötekileştirmelerinize karşı protesto alkışlarıyla saltanatınızı başınıza yıkacak.” Dedi.


Güncelleme Tarihi: 13 Nisan 2015, 08:51

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472