banner480

Ak Parti'nin Belediye Başkanı adayları belli oldu

AK Parti Aydın İl Başkanı Sadık Atay, 2014 yerel seçimleri için her ilçede ve merkez Efeler Belediyesi için başkan aday adaylarının belli olduğunu açıkladı.

Ak Parti'nin Belediye Başkanı adayları belli oldu
banner269

AK Parti Aydın İl Başkanı Sadık Atay, 2014 yerel seçimleri için her ilçede ve merkez Efeler Belediyesi için başkan aday adaylarının belli olduğunu açıkladı. Aday adaylarının isimlerinin Eylül, Ekim aylarında açıklanacağını kesin adayların ise yıl başı itibariyle netlik kazanacağını dile getiren Sadık Atay, seçime 3 ay kala seçim çalışmalarını tamamlamayı hedeflediklerini belirtti.

AK Parti genel merkezinin çok sıklıkla sadece il bazında değil, ilçeler köyler bazında anket yaptığını ifade eden AK Parti Aydın İl Başkanı Sadık Atay, Merkez Efeler için de dahil olmak üzere belediye başkanlığı için aday adaylarının belli olduğunu söyledi. Önümüzdeki süreçte aday adaylarının isimlerinin de anket içerisine katılacağını kaydeden Atay, “Kendi teşkilat bünyemizde kesinleşen isimler var bu isimleri de bu anketlerin içerisine katarak toplumdaki karşılıkları noktasında çalışmalarımızı hızlandıracağız. Bizim her ilçede aday adaylarımız belli fakat bunun sayısı mutlaka artacaktır. Aday adayı ortaya çıkmamış hiçbir ilçemiz yok. Bunun içerisinde merkez ilçe Efeler de dahil. Bizim adayımız, aday adaylarının bizim ve genel merkezin yaptıracağı anketlerden çıkacak sonuçlara göre ve bizlerden alacağı bilgiler doğrultusunda genel merkez tarafından belirlenecek” dedi.

‘YIL BAŞINDA KESİN ADAYLAR AÇIKLANMAYA BAŞLAYACAK’

Genel merkez tarafından, teşkilatların netleştirdiği ve üzerinde kesin olarak mutabık kalınan isimlerin Ramazan ayından sonra açıklamaya başlanacağını ifade eden Sadık Atay, “Muhtemelen Eylül, Ekim aylarına doğru aday adayları açıklanmaya başlayacak. Yıl başından sonrada kesin adaylar açıklanmaya başlar. Ama biz durmuyoruz aday adaylarımız çalışıyor. Aday adayı olacak kişiler seçim döneminde değil, önceden toplumun içinde var olarak vatandaşın toplumun içinde sünnetinde cemiyetinde, cenazesinde toplumun içinde vatandaşın hafızasında yer edinmesi gerekiyor” diye konuştu.

Aydın’da seçmeninin yüzde 13’nün 91 Bin üyeleri olduğunu belirten Sadık Atay, seçim dönemine kadar en az 130 bine yakın üye sayısına ulaşmayı ve seçime 3 ay kala seçim çalışmalarını tamamlamayı hedeflediklerini açıkladı.


Güncelleme Tarihi: 30 Temmuz 2013, 10:45

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
isimsiz
isimsiz - 11 yıl Önce

çine'de akp'nin aday adaylari kimler görüşü veya duyumu olan var mi?

çine sevdalısı
çine sevdalısı - 11 yıl Önce

çinede ak partinin adayı yücel eşiyok olmalı

yorumcu
yorumcu - 11 yıl Önce

bence ismail çerçi olmalı çünkü hem yönetim tecrübesi var hemde akp içinde istediği kişiye ulaşabiliyor

SIRADAKİ HABER

banner472