banner488

AK Partililerden Başkan Öter’e tebrik ziyareti

AK Parti Çine Belediye Başkan Adayı Celalettin Kocamaz ve beraberindeki partilileri, geçtiğimiz hafta yapılan Çine Şoförler ve Otomobilciler Odası’nın kongresinde başkan seçilen Bircan Öter’e tebrik ziyaretinde bulundular.

AK Partililerden Başkan Öter’e tebrik ziyareti
banner496

Ziyarette Başkan Öter ve ekibine hayırlı olsun temennisinde bulunan AK Parti Çine Belediye Başkan Adayı Kocamaz, “Sizin heyecanınızı takdir ediyorum. Ümit ediyoruz ki biz de heyecanımızla seçimi göğüsleriz. Çine’nin sıkıntıları ortada. Hep beraber gayret edeceğiz. Büyük sorunlar güçlü desteklerle aşılabilir. Bazıları Çine’de bazı nemaları bırakmak istemiyor. İnşallah Çine’de bunları hep beraber aşacağız. Çine’nin değişime ve güçlü bir idareye ihtiyacı var. ” dedi.

Kendisine gerçekleştirilen ziyaretten ötürü teşekkür eden Başkan Öter, Çine’nin STK’larla bir bütünlük içerisinde bir cazibe merkezi haline gelmesi gerektiğine de değinerek, “Kontrolsüz güç güç değildir. Halkımızın araç muayene istasyonuna ihtiyacı var. Çine araç olarak zengin bir ilçe. Biz araç muayenesi için Aydın’a gidiyoruz. Aydın Ticaret Odası Çine’ye bunu vermek istemiyor. Bizim esnafımız, sanayiide kaybediyor. Hem zaman kaybediyor, hem de risk alıyoruz. Araç muayene istasyonu Çine için şart. İnşallah bunu başarırız. Esnafımıza söz verdik, uyumayacağız, araç muayene istasyonunu size kazandıracağız dedik.” şeklinde konuştu.



Güncelleme Tarihi: 24 Mart 2014, 21:55

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472