banner488

AK Partili'ler adaylık başvuru evraklarını teslim ettiler

AK Parti Çine ve Karpuzlu İlçe Teşkilatları adaylık başvuru evraklarını teslim ettiler

AK Partili'ler adaylık başvuru evraklarını teslim ettiler
banner496
AK Parti Çine İlçe Başkanı Erkan Özkaya ve AK Parti Çine Belediye Başkan Adayı Celalettin Kocamaz ile AK Parti Karpuzlu İlçe Başkanı Erdal Yıldız ve AK Parti Karpuzlu Belediye Başkan Adayı Hilmi Dönmez, Belediye Başkan Adaylığı ve Belediye Meclis Üyesi Adaylığı için listeleri ve başvuru evraklarını Çine İlçe Seçim Kurulu Müdürü Famil İskenderoğlu’na teslim ettiler.


AK Parti Karpuzlu ve Çine İlçe Teşkilatı’nın adaylık başvuru evraklarının Çine İlçe Seçim Kurulu Müdürü Famil İskenderoğlu’na tesliminde, AK Parti Aydın İl Başkan Yardımcısı ve Çine Koordinatörü Cüneyt Bayraktar ile AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi ve Karpuzlu Koordinatörü Zülkif Ozan da hazır bulundu.

“Seçimleri almak için var gücümüzle çalışacağız”

Adaylık başvuru evraklarını AK Parti Aydın İl Başkan Yardımcısı ve Çine Koordinatörü Cüneyt Bayraktar, AK Parti Çine Belediye Başkan Adayı Celalettin Kocamaz ve AK Parti Çine İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Erol Uzun ile birlikte teslim eden AK Parti Çine İlçe Başkanı Erkan Özkaya, “Allah’ın izni ile AK Parti’nin Ak kadrolarındaki Ak insanlar ile çıktığımız bu yolda, Çine’de, Aydın’da ve ülkemizde seçimleri almak için var gücümüzle çalışacağız.” dedi.

“Aday Adaylığını 1 yıl önce açıklayanlar listelerini tamamlayamadılar”

Adaylık başvuru evraklarını AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi ve Karpuzlu Koordinatörü Zülkif Ozan ve AK Parti Karpuzlu Belediye Başkan Adayı Hilmi Dönmez ile beraber teslim eden AK Parti Karpuzlu İlçe Başkanı Erdal Yıldız, “Karpuzlu’da bazıları Belediye Başkanı Aday adaylıkların 1 yıl öncesinden açıkladılar. Bizim AK Parti olarak Belediye Başkan Adayımız daha 1 ay önce netleşti. Biz en kısa zamanda asil ve yedek adaylarımızı tamamladık. Adaylarını 1 yıl öncesinden açıklayanların halen listelerini tamamlayamadıklarını duymaktayız. Listemiz yedek listemiz dahil dolu dolu isimlerden oluşuyor. Herkes ilk 5’e layık kişilerdir. Listeye ulaştırmakta herhangi bir sıkıntı yaşamadık. Önümüzdeki seçimlerin Karpuzlu’ya hayırlı olmasını diliyorum. Diğer aday arkadaşlarımıza da başarılar diliyorum.” ifadelerini kullandı.

“İnşallah mazbatayı almaya da geliriz”

Öte yandan AK Parti Çine Belediye Başkan Adayı Celalettin Kocamaz, “İnşallah önümüzde yerel seçimleri AK Parti olarak kazanır ve aynı heyetle bu sefer mazbatayı almaya Kaçak Bahis geliriz.” dedi.(Murat TAN)



Güncelleme Tarihi: 20 Şubat 2014, 05:04

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472