banner488

AK Partili Özmen, Çine’de esnaf ve vatandaşlarla buluştu

AK Partili Özmen, Çine’de esnaf ve vatandaşlarla buluştu
banner496

AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, Çine’de esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Ziyaretlerine Evciler Mahallesi'nden başlayan Özmen, esnaf ile vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi.

AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen'e Çine ziyaretinde, AK Parti Çine İlçe Başkanı Ergüven Özcan, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri eşlik etti. AK Parti heyeti Evciler Mahalle İlkokulu Müdür ve öğretmenlerin talepleri dinleyerek okulu gezdi. Ortaokul talebi ile ilgileneceğini söyleyen Başkan Ömer Özmen daha sonra Söğütcük Deresi'nin ıslah çalışmalarının en kısa sürede başlayacağını belirtti. Esnafları ziyaret ederek hayırlı işler dileyen Özmen, Çine Ziraat Odası Başkanı Osman Eşiyok'u makamında ziyaret etti. Eşiyok, çiftçilerin sorunları Başkan Özmen'e iletti. Çine Ziraat Odası Başkanı Osman Eşiyok, "Çiftçinin sorunları bitmez. Hayat devam ediyor. Sorunların çözümü için bizi dinleyen Başkan Ömer Özmen'e teşekkür ederiz" dedi.

“Zorlukları hep birlikte aşacağız”

Hükümetin, koronavirüs sürecinde zor günler yaşayan esnafın ve çiftçinin yanında olduğunu hatırlatan Ömer Özmen, “Zorlukları hep birlikte aşacağız. En büyük temennimiz salgının en küse sürede tamamlanması. Esnafımızın eski günlere özlemini gördük. Birçok esnafımız da hükümetimizin desteklerinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Ben bu hastalığın yaz sonu itibari ile gündemimizden kalkacağını umuyorum. Aydın tarım kenti, 100 yıllık hayal olan Adnan Menderes Barajı ayrıca sulama sistemleri ile bütün ovayı kapsayan bir imkan sunuyor. DSİ'nin geçen yıla göre yatırım bütçesi 2.5 kat arttı. Çiftçimizin durumunu önemsiyoruz. Ziraat Odası Başkanımız Osman Bey'i ziyaret ettik, sorunları dinledik. Bu sorunlara çözüm getireceğimizi düşünüyorum. Esnafımız şuan memnun ancak işyerlerinin yeniden kapanmaması için tedbirleri elden bırakmamak gerekir” ifadelerini kullandı.

Teşkilat olarak esnafın, çiftçinin yanında olduklarını belirten AK Parti Çine İlçe Başkanı Ergüven Özcan, İl Başkanı Ömer Özmen'e ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, ilçe teşkilatı olarak ziyaretlere devam edeceklerini söyledi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472