banner488

AK Partili Mehmet Erdem'den 28 Şubat

AK Partili Mehmet Erdem'den 28 Şubat
banner496
28 Şubat postmodern darbe süreci, demokrasi tarihine kara bir leke olarak geçtiğini söyleyen Milletvekili Erdem açıklamasında; “Seçimle iş başına gelmiş bir hükümetin, halkın oylarıyla iktidara gelmiş siyasi partilerin meşru haklarını kirli senaryolarla iftiralarla kumpaslarla ellerinden alanları bu millet asla affetmeyecek. Rejimi koruyoruz bahanesiyle milleti soyanları, ülkenin kaynaklarını peşkeş çekenler tarih önünde asla kendilerini ibra edemeyecektir.

Nasıl bu millet 1960 darbesini yapanları 55 yıl sonra dahi lanetle anıyorsa, 1980 darbesini yapanları sorguya çekiyorsa, başta 28 Şubat aktörleri olmak üzere tüm vesayetçiler mahşeri vicdan da mahkûm olmuşlardır. Bin yıl süreceği iddia edilen 28 Şubat zihniyetinin henüz karanlığa gömüldüğüne tanık olmuş nesiller olarak, 15 Temmuz hain darbe girişiminde bağımsızlığımıza kast edenlere geçit vermeyen aziz milletimiz, vesayet odaklarının girişimlerine karşı kararlılıkla mücadele edeceğini, o gece tüm dünyaya göstermiştir.

Milletçe yılmadan yaptığımız çalışmalarla aziz milletimizin derinliğindeki asil ruhu, özellikle gençlerimize, gelecek nesillerimize anlatarak, üzerimizdeki vazifeyi ifa etmeye devam edeceğiz” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472