banner488

Ak Parti'li Kılınç'tan çok ilginç bir tespit!

Ak Parti Aydın Milletvekili Ali Gültekin kılınç ilginç bir tespitte bulunarak milletvekili kavgalarını hayra yorumlayarak, ‘’Meclisteki kavgalar memleket yararına’’ dedi.

Ak Parti'li Kılınç'tan çok ilginç bir tespit!
banner496

Meclis Genel Kurulunda Milletvekilleri arasında yaşanan sözlü ve fiziki sataşmalara Ak Parti Aydın milletvekili Ali Gültekin Kılınç’tan ilginç bir yorum geldi.  Milletvekili olmadan önce televizyondan izlediği kavga görüntülerini yadırgadığını ifade eden Kılınç, ‘’Mecliste kavga varsa bilinsin ki orada memleket yararına bir iş oluyor’’ diyerek farklı bir bakış açısı getirdi.

Meclis Genel Kurulunda görmeye alıştığımız sözlü ve fiziki kavgaları üzüntü ve şaşkınlıkla izleyen vatandaşlar milletvekillerine tepki gösterirken, Ak Parti Aydın milletvekili Ali Gültekin Kılınç, yaptığı bir açıklamayla adeta ezber bozdu. Meclis Genel Kurulunda yaşanan kavgaların memleket yararına olduğunu ifade eden Kılınç, ‘’Ben milletvekili olmadan önce televizyonda izlediğim kavga görüntülerine çok kızar ve hemen kanal değiştirirdim. Ancak kazın ayağının öyle olmadığını meclis çatısı altında daha net gördüm. Meclis Genel Kurulunda Türkiye’nin kalkınması ve gelişmesi için gündeme gelen her madde, başta CHP olmak üzere diğer muhalefet partili milletvekillerinin tepkisine maruz kalıyor. Şimdi anlıyorum ki, biz Ak Parti olarak ne zaman ülke yararına bir konuyu genel kurula taşısak, CHP’li milletvekilleri şartlı bir şekilde muhalefet edip tansiyonu yükseltiyor. Her şeye karşı çıkıyorlar.  Onların tek amacı var Ak Parti’ye iş yaptırmamak. Ama Allah’a çok şükür biz parti olarak milletten aldığımız güçle önümüze bakıyor, Türkiye’yi 2023 vizyonu doğrultusunda hedefe taşıyoruz. Buradan vatandaşlarımıza bir çağrıda bulunmak istiyorum; Mecliste kavga varsa bilin ki orada memleket yararına hayırlı bir iş oluyor. Ve yine bilin ki CHP ve diğer muhalefet topyekün buna karşı çıkıyor’’ şeklinde konuştu.


Güncelleme Tarihi: 30 Ocak 2013, 07:56

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472